Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Iznācis Latvijā pirmais digitālais žurnāls ar personalizējamu saturu – Sofa

© Publicitātes foto

Absolūts jaunums Latvijas mediju un mobilo aplikāciju piedāvājumā šobrīd ir bezmaksas digitālais žurnāls ar lietotāja personalizētu saturu – mobilā lietotne planšetdatoru īpašniekiem.

Digitālā žurnāla nosaukums ir Sofa, un tas šobrīd ir pieejams planšetdatoru lietotājiem, lejupielādējot mobilo lietotni App Store un Google Play un lasot bez maksas. Žurnālu var šķirstīt kā drukātu izdevumu, un tā saturs mainās gandrīz ikreiz, kad atver, it kā būtu nodrukāts jauns numurs.

Laikā, kad ir apjomīga un nepārtraukta informācijas plūsma, ir būtiski saņemt to, kas tieši interesē konkrētam cilvēkam. Žurnāls Sofa no dažādiem kvalitatīviem avotiem ir apkopojis un piedāvā aktuālus rakstus šobrīd 18 kategorijās. Lietotājs var atlasīttikai saistošās tēmas, un Sofa izveidos katra personīgo digitālo žurnālu ar izvēlei atbilstošu saturu.

“Mēs domājam par cilvēku, kurš šajā dinamiskajā tehnoloģiju laikmetā vispirms ciena laiku, -žurnāls ļauj lietotājam būt kopā tikai ar sev interesējošo jomu. Programmatūra ir pielāgota īsta žurnāla sajūtām, jo rakstu lappuses var patiešām pāršķirt,- kā tas notiek ar parastu papīru. Esam atvērti sadarbībai ar jebkura veida satura ražotājiem, piedāvājot digitālajā žurnālā Sofa tehnisko platformu viņu radošajiem izaicinājumiem un ambīcijām,” stāsta žurnāla Sofa izdevēja - SIA “Mediju nams” - valdes priekšsēdētājs Armands Puče.

Par digitālā žurnāla Sofa lejupielādi, iespējām, lietošanu, informāciju satura un reklāmu devējiem var uzzināt vietnē www.esofa.lv.