Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

"KVV Liepājas metalurgu" turpina apsargāt visu diennakti

© f64.lv

Ņemot vērā, ka dīkstāves režīmā ir samazinājušies loģistikas operāciju apjomi un darbinieku skaits uzņēmuma vadība pieņēmusi lēmumu, līdz laikam, kad tiks atjaunota ražošana, samazināt apsardzes izdevumus, atsakoties no daļas pakalpojumu, kas līdz šim tika saņemti no apsardzes uzņēmuma G4S.

Tas nenozīmē, ka esam palikuši bez apsardzes, un teritorijā var ienākt jebkurš, kuram tas ienāk prātā, komentējot portālā www.liepājniekiem.lv publicētās ziņas, ka rūpnīcas teritorija vairs netiek apsargāta, saka uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Igors Talanovs.

Kā zināms KVV Liepājas Metalurgs ir iekšējās apsardzes dienests, uzņēmuma teritorijā visu diennakti darbojas videonovērošanas sistēmas, signalizācijas un apsardzes sensori. Informācija tiek atspoguļota KVV Liepājas Metalurgs apsardzes dienesta videonovērošanas monitoros.

“Mēs turpinām sadarbību ar apsardzes firmu G4S, kas šo informāciju saņem tiešsaistes režīmā”, piebilst I. Talanovs.

Ņemot vērā to, ka rūpnīca ir dīkstāves režīmā mēs esam samazinājuši apsardzes režīma intensitāti un lielākā daļa telpu ir slēgta. Tomēr rūpnīca tiek apsargāta un svarīgākajos apsardzes dežūrposteņos, kā arī diennakts videonovērošanas centrā uzturas KVV Liepājas Metalurgs apsardzes dienesta darbinieki, kas nepieciešamības gadījumā var aizturēt drošības režīma pārkāpējus vai izsaukt Valsts policiju, situāciju komentē I. Talanovs.