Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Lai aprūpētu bērnu, sieviete Liepājā pastrādā prātam neaptveramu nežēlību

Ilustratīvs attēls © scanpix

Kā vēsta informācija sociālajos tīklos, kāda sieviete Liepājā pastrādājusi nežēlību pret kādu sunīti, jo tai privātajā dzīvē radušies sarežģījumi, kuru dēļ tā neesot varējusi par kucēnu parūpēties.

Kucēns esot bijis smagi savainots un atrasts piesiets pie “Maxima” lielveikala Liepājā un patversmes facebook ierakstā norādīts – zināms gan kundzes vārds, gan tas, ka viņa jau labu laiku vēlējusies no dzīvnieka atbrīvoties.


"Godātā”, Jūs grūti ir nosaukt par cilvēku. Cilvēki diez vai aizvedīs un piesies mazu kucēnu pie veikala "Maxima" O.Kalpaka ielā, kur tas nosēdēs visu nakti. Prāta nepietiek, lai neņemtu suni, bet tik "ģeniāla doma", kā pamest piesietu gan ienāca prātā. Turklāt trīs dienas iepriekš skraidīt un paziņot, ka jātiek kaut kā no suņa vaļā arī bija laika un enerģija. Nemaz nepieminot to, ka mazajam ir savainota kāja. Varbūt arī beidzot kucēnu vairotāji pieņemsies prātā un paskatīsies kam dāvina /atdod kucēnus?” vēstīts patversmes ierakstā sociālajā tīklā facebook. Tāpat jāpiemin, ka mazajam kucēnam uztaisīts rentgena uzņēmums un noskaidrojies – dzīvniekam lauzta kreisā pakaļkāja.


Savukārt portāls liepajniekiem.lv, kurš sazinājies arī ar patversmes “Lauvas sirds” pārstāvi Noru Brūderi, ziņo – sieviete, kura dzīvnieku pametusi, to darījusi personisku problēmu dēļ.


“Jaunietis, kurš kucēnu izglāba, patversmes darbiniekiem iedevis arī suņuka neapzinīgās saimnieces tālruņa numuru. Kā stāsta N.Brūdere, patversmes darbinieki sazinājušies ar sievieti. Viņa nav slēpusi, ka meklējusi iespēju atbrīvoties no suņa. Pati suni neesot ņēmusi, to uz mājām esot atvedis draugs, ar kuru sieviete dzīvojot kopā. Taču vīrietis esot apcietināts. Un tā kā sievietei esot viens bērns, bet otru viņa gaida, viņa vēlējusies no suņa atbrīvoties...” raksta liepajniekiem.lv