Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Policisti Rīgā aiztur jaunu vīrieti, kurš centies paveikt kaut ko šausminošu

© F64

26. aprīlī ap pulksten 22.00 Valsts policija saņēma informāciju par kādu jaunu vīrieti, kurš ar vairākām durtām brūcēm krūškurvja apvidū un mugurā nogādāts slimnīcā, vēstī Valsts policija

Policisti uzsāka notikušā izmeklēšanu un noskaidroja, ka vīrieti, visticamāk, sadūris kāds 1986. gadā dzimis viņa paziņa. Aizdomās turamais viesojies cietušā vīrieša dzīvoklī Imantā, Bebru ielā. Starp abiem vīriešiem izcēlies sadzīviska rakstura konflikts. Viesis kļuvis ļoti agresīvs, no sākuma sitis mājas saimnieku ar kājām un rokām, bet pēc tam paņēmis nazi un izdarījis vairākus dūrienus.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka uzbrucēja mērķis bija jauno vīrieti nogalināt.

Valsts policija uzsāka iespējamā noziedznieka meklēšanu. Par spīti tam, ka viņš slēpās, Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti vakar, 27. aprīlī, iespējamo noziedznieku Iļģuciemā aizturēja.

Pret aizturēto jau iepriekš uzsākts viens kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu, un viņš ir sodīts par narkotisko vielu nelikumīgu apriti un zādzībām.

Saistībā ar 26. aprīlī izdarīto noziegumu tagad pret 1986. gadā dzimušo vīrieti uzsākts kriminālprocess arī par slepkavības mēģinājumu.

Tiesa rīt lems jautājumu par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu aizdomās turamajam.