Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Saulkrastos veikalā nopērkama erotiska pudelīte mazuļu barošanai

© facebook

Kā savā sociālā tīkla facebook profilā ziņo žurnālists Leonīds Jākobsons, tad kādā saimniecības preču veikalā Saulkrastos nopērkama visai interesanta bērnu barošanas pudelīte.

„Bērnu barošanai paredzētā pudelīte izvietota veikalā pie kases starp bērnu mantiņām,” ziņo žurnālists, kurš ierakstu papildinājis arī ar pudelītes attēlu. Jāpiezīmē, ka pudelīte, kuras knupītis ir dzimumlocekļa formā, patiešām ir visai perversa. Tāpat žurnālists paudis neizpratni par to, kādēļ šāda tipa lietas tiek pārdotas veikalā „Mājai. Dārzam. Atpūtai”.

Savukārt uzņēmuma mazumtirdzniecības direktors Andis Skrapcis Kasjauns.lv gan skaidroja, ka šī pudelīte nav paredzēta bērniem, bet gan uztverama kā suvenīrs un neatrodoties bērniem pieejamā vietā.

„Zinu, par kādu preci ir runa. Pirmkārt, jāteic, ka šī pudelīte netiek pārdota bērnu preču nodaļā, bet gan tiek piedāvāta suvenīru un dažādu joku preču plauktā. Otrkārt, šis suvenīru plaukts ir apmēram 1,60 metru augstumā un pie tā nepilngadīgais nemaz netiek klāt. Treškārt, bērnu preces tiek piedāvātas kādus astoņus metrus tālāk, pavisam citā veikala ejā. Taisnības labad gan jāsaka, ka šis joku preču plaukts atrodas netālu no kasēm. Jāteic, ka šādas preces un suvenīri, ne tikai šādas pudelītes, bet arī, piemēram, dažādas zirnekļu imitācijas un citas „šausmu lietas” pieaugušajiem nav nekas īpašs, tādas piedāvā daudzi Latvijas veikali,” šādu komentāru kasjauns.lv paudis A. Skrapcis.