Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Lato Lapsa Artusam Kaimiņam iesaka iedzert balderjāņus

12.Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš © F64

12. Saeimas kolorītākais deputāts Artuss Kaimiņš pēdējā laikā piedzīvojis virkni nepatīkamu situāciju – pirmkārt, portālā pietiek.com publicēts visai neglaimojošs raksts par deputāta mātes finanšu afērām un otrkārt, ļaundari izdemolējuši bijušā aktiera kāpņutelpu un automašīnu. Pats A. Kaimiņš, šķiet, sociālajos tīklos savās nedienās vaino portālu pietiek.com.

"Saņēmu pasta sūtījumu, izdemolētu koridoru un sagrieztu salonu. Kas tālāk pietiek com? Interesanti. Vai kaku maisi būs?” savā facebook profilā rakstīja Saeimas deputāts, papildinot savu ierakstu ar attēliem, kuros redzama viņa sabojātā mašīna un kāpņu telpa.

Šis incidents noticis dažas dienas pēc tam, kad pietiek.com publicējis garu interviju ar A. Kaimiņa kunga mātes kādreizējo sadarbības partneri - Daini Slokenbergu. Jānorāda, par spīti tam, ka pietiek.com publiski lūguši A. Kaimiņu intervijā minētos faktus komentēt, deputāts ar portāla žurnālistiem nav sadarbojies, turklāt publicējis facebook profilā savu saraksti ar pietiek.com pārstāvjiem.


Pietiek.com savukārt ziņo – A. Kaimiņš par mašīnas izdemolēšanu vērsies policijā.

“Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš savas mašīnas izdemolēšanā nolēmis vainot Daini Slokenbergu, kurš aizvadītajā nedēļā Pietiek detalizēti aprakstīja tagadējā deputāta mātes Lienes Kaimiņas krāpnieciskās darbības. Slokenbergs izsaukts policijā sniegt paskaidrojumus, jo tieši viņu kā iespējamo vainīgo auto apskādēšanā iesniegumā policijā norādījis tautas priekšstāvis,” vēstīts portāla 10. marta publikācijā.


Portāls nra.lv sazinājās arī ar Lato Lapsu, lai noskaidrotu viņa viedokli par konkrēto situāciju.


“Godīgi jums teikšu, es par Artusu Kaimiņu nedomāju un arī Artusam Kaimiņam par sevi vajadzētu domāt mazāk. Viņa sociālajos tīklos publicēto apgalvojumu sakarā varu vienīgi ieteikt deputātam iedzert kādus balderjāņus. Tie palīdzēs nomierināties,” ironizē Lato Lapsa, lūgts komentēt A. Kaimiņa publiskos izteikumus un iespējamību, ka deputāts šādi varētu veicina savu atpazīstamību.

 
Tāpat Lato Lapsa norāda, ka A. Kaimiņš joprojām nav sniedzis pietiek.com nekādus komentārus skandālu sacēlušā raksta sakarā.