Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

MEKLĒ MĀJAS: Cietsirdīgi pamesta suņu meitene meklē jaunu saimnieku

© Dzīvnieku patversme "Labās mājas", Juglā

Dzīvnieku patversme "Labās mājas", Juglā, meklē mājas jaukai suņu meitenei, ko iepriekšējie saimnieki vienkārši izmetuši grāvī.

"Vārds: Dafne
Vecums: 7 mēneši

Lai arī tikai sešus mēnešus veca, Dafnes dzīvesstāsts ir līkloču pilns, un, kā gan citādi, ja jau dažu dienu vecumā kopā ar vēl deviņiem brāļiem un māsām tos gluži vienkārši izmeta kādā grāvī Siguldā. Tomēr kādas gādīgas un nevienaldzīgas rokas kucēnus atrada, nogādāja dzīvnieku patversmē „Labās mājas” un mazuļu stāsts ieguva priecīgākas aprises, jo jau pēc dažām dienām uz patversmi atveda arī suņuku mammu.

Gāja laiks, brašuļi auga, un 7 laimīgie aizceļoja un jaunajām mājām, vien Dafne un vēl divas māsiņās – Džindžera un Dolče, joprojām dzīvo patversmē. Dafne ir ļoti enerģiska un mīlīga suņumeitene, kura izaugs par vidēja auguma suni. Piemērota saimniekiem, kuriem ir laiks, ko pavadīt kopā ar suni, to skolojot un aktīvi pavadot laiku. Suņu skolas apmeklējums būtu ļoti noderīgs.

Ja vēlies Dafni saukt par savu suņuku, sazinies ar patversmi pa tālruni - 26617636 vai brauc ciemos (patversmes darba laikā no 10 līdz 18; pirmdienās patversme apmeklētājiem slēgta)," ziņo patversme.