Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Klientu servisa līderu diena

© Publicitātes foto

24.februārī Radisson Blu Daugava Hotel norisināsies konference "Klientu servisa līderu diena", kas ikvienam interesentam, kas darbojas klientu apkalpošanā, sniegs iespēju apgūt jaunas iemaņas, iemīlet darbu, apzināties kļūdas un labot tās, kā arī atklāt talantus!

Konferencē savā pieredzē un zināšanās dalīsies Uģis Strauss (Nordic Training International dibinātājs, biznesa treneris), kas uzrunās klātesošos par kļūdām klientu servisa sistēmas veidošanā un ieviešanā. Konferences ietvaros Aleksis Daume (Nordic Group partneris un vadošais apmācību treneris) pievērsīsies mīlestības tēmai un kā to ieviest biznesā. Katram klientu servisa līderim ir jāspēj atrast un likt lietā talanti, kas piemīt darbiniekiem - Juris Rijnieks (režisors, Demarsch apmācību treneris) stāstīs kā atklāt šos talantus! Augstāk minētajiem lektoriem pievienosies arī Vilnis Dreimanis (e-komercijas pārdošanas kanāla vadītājs, Stenders) un Dace Freimane (Triviums apmācība), kas sniegs ieskatu klientu servisa vadītāju ikdienas un e-komercijas jautājumos!

Reģistrācija konferencei norisināsies līdz 21.februārim, ikviens interesents savu dalību var apstiprināt http://ej.uz/h45e