Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Kučinskis ministrus aicina strādāt kā komandai

© F64

Uzrunājot ministrus svinīgajā jaunās valdības sēdē, Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) aicināja visus strādāt kā vienotai komandai un atmest savstarpējos kašķus.

Viņš atzina, ka vienmēr visās dzīves sfērās, kur strādājis, viņš ir strādājis komandā. Tāpat viņš teica, ka nekad nav bijis un nebūšot "lielais boss", tomēr nebūšot arī pasēdētājs, kurš noskatās, kā citiem iet.

"Darbs komandā nozīmē, ka mūsu komunikācija būs pastāvīga. Jūs zināsiet par mani un es zināšu par jums. Tikai tā mēs kopā varam aiziet līdz rezultātam, jo tas ir pats galvenais, kas ir jāsasniedz," uzsvēra Kučinskis, aicinot atmest kašķus un nebūtisku jautājumu risināšanu.

Pieminot ierēdniecību, Kučinskis atzina, ka tās loma Latvijā ir ļoti liela un ir jādara viss, lai ierēdniecību Latvijā vēl vairāk nostiprinātu. Tāpat valdībai nevajadzētu norobežoties no Saeimas un uzskatīt, ka Saeima ir kaut kas atsevišķs un Ministru kabinets tāpat.

Noslēdzot uzrunu, Kučinskis novēlēja veiksmi kā komandai. "Mēs visi mīlam Latviju, vēlamies strauju attīstību un mēs tiksim ar visu galā," noteica jaunais premjers.

LETA jau vēstīja, ka Saeima šodien apstiprināja Kučinska veidoto valdību, kurā strādās līdzšinējie trīs koalīcijas partneri - Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), "Vienotība" un "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK. Taču vadošās pozīcijas no "Vienotības" ir pārņēmusi ZZS.