Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

UZMANĪBU: Nepieciešama palīdzība vientuļajai māmiņai

© Labdarības Lapa "Snowflake"

Labdarības Lapa "Snowflake" lūdz palīdzību vientuļajai māmiņai, kas ar meitiņu dzīvo drausmīgos apstākļos.

"Jelgavas novadā dzīvo Valda (vārds mainīts) ar savu divus gadus veco meitiņu. Tā kā viņu vienīgie ienākumi ir 11 eiro ģimenes pabalsts un 90 eiro uzturlīdzekļi no meitenītes tēva, tad knapi pietiek sadzīvei, bet remontam atlicināt neizdodas, taču bez tā istabiņā un virtuvē ir drēgns, auksts un sienas pārņem pelējums.

1958.gadā būvētā māja ļoti sen nav pieredzējusi remontu, sienas ir apdrupušas un mitras, tāpēc būtu nepieciešams tās nosiltināt un izlikt ar mitrumizturīgo ģipškartonu. Remontam būtu nepieciešams arī būvmateriāli, lai varētu nošpaktelēt un nokrāsot griestus un sakārtotu grīdu. Valdai ar meitiņu piešķirts trūcīgās ģimenes statuss. Līdz ar viņu nelielajā mājiņā dzīvo arī Valdas tēvs un māte, viņas četri brāļi un vecaistēvs, taču viņiem ir sava saimniecība. Kopīga ir vienīgi vannas istaba, kurā Valda mazgā drēbes un traukus, jo viņas pusē nav ūdens un izlietnes. «Mājas daļā, kur tagad ar meitiņu dzīvojam, virtuves nemaz nebija, es to pārtaisīju no istabas, bet ūdeni pievilkt nebija iespējas,» piebilst Valda.
Ja vēlaties palīdzēt Valdai un meitiņai, lūgums rakstīt uz snowflakeinga@gmail.com vai pieteikties komentāros. Priecāsimies par katru lietu, ar ko varēsiet palīdzēt sakārtot dzīvesvietu Valdai ar meitiņu. Remontu Valda plāno veikt saviem spēkiem."

AVOTS: https://www.facebook.com/snowflakechildren/posts/803877116390587