Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Traģēdijas vietā pie Medemciema jauns, šaušalīgs notikums; meklē aculieciniekus

Ilustratīvs attēls © F64

Kā vēsta informācija publicēta sociālajā tīklā facebook, kāds neģēlis pastrādājis noziegumu pret kādu sirmu kungu.

“Piektdienas (5.februāra) vakarā ap plkst. 20:15 uz Jelgavas šosejas pie Medemciema (vietā, kur pirms gada nāvējoši tika notriektas vecmāmiņa ar mazmeitu) automašīna, kas brauca Rīgas virzienā, notrieca manu 74 gadus veco sievastēvu. Jā, sirmgalvis šķērsoja šoseju neatļautā un bīstamā vietā. Jā, iespējams autovadītājs nevarēja izvairīties no sadursmes. Taču tas nenozīmē, ka vajadzēja veco vīru pamest šosejas malā nomirt un pašam aizbēgt no notikuma vietas. Par laimi netālu bija visur esošie puišeļi, kas dzirdēja būkšķi un devās pētīt kas noticis. Viņi nodrošināja, lai citas automašīnas tumsā neuzbrauktu notriektajam un arī izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību un policiju.

Sievastēvs pašlaik slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā cīnās par dzīvību, jo gūtās traumas ir ļoti smagas - pilnīgi sadragāti žokļa kauli, ar stikliem sagriezta seja, galvaskausa pamatnes lūzums, vairākās vietās lauzta kāja.


Policijas inspektors, kurš izmeklē šo lietu, pēc notikuma vietā atrastajām atlūzām secina, ka tā bijusi tumšas krāsas (melna, zila, pelēka?) X sērijas (X3, X5, X6?) BMW automašīna. Diemžēl pašam sadursmes brīdim liecinieku nav un tātad nav arī nekādas citas informācijas. Pastāv reāla iespēja, ka autovadītājs, kurš pametis smagi cietušu cilvēku bezpalīdzīgā stāvoklī, tumsā, uz šosejas, paliks neatrasts un nesodīts.


Varbūt kāds ir redzējis uz ielas šādu auto ar bojājumiem, kas raksturīgi pēc sadursmes ar gājēju? Varbūt auto ar šādiem bojājumiem redzēts kādā autoservisā? Varbūt kāds ir braucis tajā pašā laikā gar notikuma vietu? Varbūt?


Skaidrs, ka vainīgā atrašana un sodīšana neatgriezīs sirmgalvim veselību, bet ļoti grūti samierināties ar faktu, ka cilvēka dzīvība tiek tik zemu vērtēta.


Būšu pateicīgs, ja pārsūtīsi šo ziņu saviem draugiem. Jo vairāk cilvēku šo izlasīs, jo lielāka cerība, ka tomēr atradīsies kāds, kurš kaut ko būs redzējis,” piezīmē ieraksta autors.


AVOTS: https://www.facebook.com/dzintars.dzenis/posts/10205420586056480?fref=nf&__mref=message_bubble