Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS: Rītiņš: "Beidziet pārspīlēt par manu veselības stāvokli"

© F64

Restorāna «Vincents» šefpavārs Mārtiņš Rītiņš (66) pēc pārciestās kājas vēnu operācijas jau pilnībā atlabis un spēj patstāvīgi pārvietoties. Rītiņu dzimtā šomēnes noticis arī kāds bēdīgs notikums. Aizsaulē aizgājis Mārtiņa brālis, kas dzīvoja Anglijā.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Mārtiņš Rītiņš atklāj, ka operācija noritējusi veiksmīgi un viņam nav bijis jāpārvietojas ratiņkrēslā. «Man nepatīk, ka pārspīlē par manu veselības stāvokli. Mums jau ikvienam ir kaut kādas mazas ķibeles. Viss ir kārtībā, es taču turpinu strādāt,» viņš nosaka.

Taču šobrīd vairāk par savām veselības problēmām Mārtiņu Rītiņu apbēdinājis fakts, ka Anglijā dzīvojošais brālis aizgājis mūžībā. Arī pats Mārtiņš devies uz Angliju, lai brāli pavadītu pēdējā gaitā. «Rītiņu dzimta dažādās pasaules malās dzīvo. Divi brāļi dzīvojam Latvijā, viens brālis Vācijā un viens Anglijā. Tagad esam palikuši tikai trīs brāļi. Cits citu atbalstām un turamies kopā,» atklāja populārais pavārs.

Brāļa nāves iemeslu Mārtiņš Rītiņš nevēlas atklāt, paskaidrojot, ka draugu lokā to varētu atklāt, bet publiskajā telpā nevēlas, lai parādās šāda informācija.