Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

DIENAS SVARĪGĀKO NOTIKUMU KOPSAVILKUMS

© presidents.lv

Dienas svarīgāko notikumu apskats.

VALSTS PREZIDENTS UZRUNĀ SABIEDRĪBU NO SLIMNĪCAS: Valsts prezidents Raimonds Vējonis video pateicies visiem cilvēkiem, kuri veltījuši labas domas un vēlējumus prezidentam. Viņš norāda, ka cilvēku mīlestība dod spēku ātrāk atveseļoties.

PAZIŅOJUMI PAR KUKUĻŅEMŠANU: Latvijas ekspremjers un Eiropas Komisijas (EK) viceprezidents eiro un sociālā dialoga jautājumos Valdis Dombrovskis (V) spāņu žurnālā "Interviu" paustos apgalvojumus par saņemto sešu miljonu eiro kukuli par atbalsta paušanu Katalonijas neatkarībai sauc par absurdu. 

NOBELA MIERA PRĒMIJAS KANDIDĀTI: Nobela Miera prēmijai šogad ļoti dažādi kandidāti. Vācijas kanclere Angela Merkele, ASV republikāņu politiķis un miljardieris Donalds Tramps, pāvests Francisks un grieķu salinieki. 

"KKV LIEPĀJAS METALURGS": Valsts AS "KVV Liepājas metalurgs" var nākt pretī un piedāvāt pārstrukturēt aizdevuma atmaksas termiņu, šodien pēc valdības sēdes žurnālistiem sacīja Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V). "KVV Liepājas metalurgs" līdz šā gada 1.martam jāizstrādā uzņēmuma restrukturizācijas plāns, pēc valdības sēdes žurnālistiem sacīja Valsts kases pārvaldnieks Kaspars Āboliņš.  

LŪDZ SĀKT PĀRBAUDI: Saistībā ar pēdējo nedēļu laikā vairākos televīzijas sižetos un raidījumos izskanējušo informāciju par vairāku VID darbinieku iespējamiem pārkāpumiem, šodien, 2016. gada 2.februārī, Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Ināra Pētersone ir vērusies Ģenerālprokuratūrā. Savā vēstulē VID vadītāja lūdz ģenerālprokuroru pārbaudīt publiski izskanējušo informāciju minētajos televīzijas sižetos.