Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

"Statoil" skaidro "netīrās" degvielas gadījumu

© Facebook

"Latvija Statoil" savā Facebook profilā ziņo par kādu gadījumu, kad Ādažu Statoil uzpildes stacijā degviela atrodami piemaisījumiem. Uzņēmums veicis degvielas pārbaudi.

"Staroil" ziņo par gadījumu, kad kāds klients sociālajos tīklos sūdzējies par "Statoil" piedāvātās dīzeļdegvielas kvalitāti Ādažu uzpildes stacijā. Uzzinot par šo gadījumu, uzņēmums veica pārbaudi konkrētajā uzpildes stacijā.

Lūdzām neatkarīgai laboratorijai nekavējoties pārbaudīt klienta publiski paustās bažas par degvielas kvalitāti Statoil Ādažu stacijā. Degvielas paraugs no klienta automašīnas uzrādīja, ka klienta degviela satur gumijas un motoreļļas nosēdumus. Atbilstoši ekspertu sniegtajai informācijai šāda situācija var rasties automašīnas degvielas sistēmas bojājumu rezultātā, kuri nav saistīti ar izmantotās degvielas kvalitāti. Tā rezultātā degviela tiek piesārņota ar motoreļļu un gumijas daļiņām, kuras nokļūst degvielas bākā caur degvielas atplūdes cauruļvadu no dzinēja. Statoil augstākā prioritāte vienmēr ir bijusi nemainīgi augstas kvalitātes degviela. Mēs veicam stingras degvielas kvalitātes kontroles, regulārus neatkarīgus testus un pārbaudes, lai to garantētu. To katru dienu novērtē desmitiem tūkstoši klientu.
 

Lūdzam ar atbildību izturēties pret nepārbaudītu informāciju, ko pārpublicējam sociālajos tīklos, jo tā var būt maldinoš...

Posted by Latvija Statoil on Thursday, 17 December 2015