Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Būtiska informācija visiem autovadītājiem

© F64

VAS Latvijas Valsts ceļi informē, ka šorīt braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apmierinoši. No 2:10 rītā ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 20 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības, kas vietām veica preventīvu brauktuvju pretslīdes apstrādi.

Atgādinām, ka no rītdienas visiem automobiļiem un autobusiem, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 t, kā arī to piekabēm jābūt aprīkotām ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos. 

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā daudzviet gaidāmi nokrišņi - lietus un slapjš sniegs. Valsts rietumu un centrālajos rajonos rietumu vējš pastiprināsies brāzmās 16 – 21 m/s, bet jūras piekrastē līdz 25 - 29 m/s. Stiprā vēja rezultātā uz ceļiem var tikt sagāzti koki un to zari, var tikt nodarīti bojājumi arī satiksmes organizācijas līdzekļiem - ceļa zīmēm, apgaismes stabiem un luksoforiem.

Autobraucēji ir aicināti ziņot par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem, ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem VAS Latvijas Valsts ceļi pa diennakts tālruni 80005555, kā arī uzņēmuma Twitter un Facebook kontos.