Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Steidz nostiprināt Ventspils slimnīcas norauto jumtu

© Ventspils slimnīca

Sakarā ar ārkārtas situāciju SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca”, kad vētras rezultātā Ventspils slimnīcas ēkas korpusam tika norauta daļa jumta seguma, slimnīcas valde sniedz operatīvo informāciju.

Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” pārstāvis informē, ka šobrīd tiek veikta atlikušā jumta seguma daļas nostiprināšana, kā arī tiek veikta inženierkomunikāciju tehnisko caurumu aizvēršana, lai novērstu mitruma izplatīšanos. Turpinās stāvlaukuma attīrīšana.

Atbildīgie dienesti par komunikāciju darbu  - SIA “Volts” un “Caverion” - pārbaudījuši elektroapgādes un ventilācijas sistēmas.

Glābšanas darbos avārijas seku novēršanai iesaistīti ~ 40 cilvēki, tai skaitā VUGD un lielākie Ventspils būvniecības uzņēmumi. Slimnīcas valde izsaka pateicību SIA “Samrode” un SIA “Ostas celtnieks” par atsaucību un nekavējošu ierašanos Ventspils slimnīcā, lai piedalītos vētras postījumu likvidēšanā.

Jau ziņots, ka šorīt, 30. novembrī, ap plkst. 6:40 vētras rezultātā SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” Ventspils slimnīcas ēkai tika norauts jumts. Slimnīcas valde informē, ka jumta segums tika norauts ~2000 kv.m. platībā korpusam, kurā atrodas ginekoloģijas, dzemdību un intensīvās terapijas nodaļas. Vēja brāzmas Ventspilī 30. novembra rītā sasniedza 34 m/s, kas vairāk kā par 10 m/s pārsniedz iepriekšējās VĢMC prognozes.

Pieeja slimnīcas ēkai ir daļēji norobežota, pacientiem slimnīca ir pieejama pa centrālo slimnīcas ieeju – no Vasarnīcu ielas puses.

Jautājumu gadījumā var zvanīt pa tālruni 63622658.