Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Būtiska informācija visiem Latvijas autovadītājiem

Ilustratīvs attēls © f64

VAS Latvijas Valsts ceļi informē, ka šorīt braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apmierinoša, apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu vien vietām uz reģionālajiem ceļiem Dobeles un Saldus apkaimē. Autoceļu slidenajos posmos tiek veikti brauktuves kaisīšanas darbi apledojuma likvidēšanai. Sākot no 4 rītā ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 36 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi pēcpusdienā vietām austrumu rajonos gaidāms slapjš sniegs un lietus, kas veicinās apledojuma veidošanos uz autoceļiem.

Šodien ap plkst. 16:00 Liepājas ceļā (A9) tiks pārslēgta satiksme no pagaidu tilta pār Lielupi uz pastāvīgo tiltu. Tiks uzsākta pagaidu tilta demontāža, bet uz pastāvīgā tilta darbi joprojām turpināsies vienā no joslām un līdz ar to satiksme tiks organizēta reversīvi pa otru joslu.  

Atgādinām, ka no 1. decembra līdz 1. martam visiem automobiļiem un autobusiem, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 t, kā arī to piekabēm jābūt aprīkotām ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos. 

Autobraucēji ir aicināti ziņot par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem, ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem VAS Latvijas Valsts ceļi pa diennakts tālruni 80005555, kā arī uzņēmuma Twitter un Facebook kontos.