Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Hokeja fans matos izskuj "Rīgas Dinamo" logo

© Ekrānšāviņš, Skaties.lv

Turpinās Viasat aizsāktā fanu kustība - Viasat izaicina! Viasat meta izaicinājumu hokeja faniem. Viņi tika aicināti izteikt, kādus varoņdarbus ir gatavi veikt, lai atbalstītu Rīgas Dinamo hokeja komandu! Students Austris bija gatavs matos izskūt Rīgas Dinamo logo! Tas ir paveikts.

Students Austris saka: "Es nevaru pretoties izaicinājumiem. Jo īpaši, ja pasaku kaut ko, tad to esmu arī apņēmies izdarīt. Apņēmos ne tikai izskūt Rīgas Dinamo logo matos, bet arī uztaisīt tetovējumu ar Rīgas Dinamo logo un pārpeldēt Daugavu. Labi, ka neprasīja pārpeldēt Daugavu…

Es savu esmu paveicis un solījumu turēju! Tagad no komandas gaidu un novēlu daudz uzvaru!"

Lai izskūtais matu griezums būtu vēl dinamiskāks, frizieris to akcentēja ar matu krītiņiem, melno acu zīmuli, kā arī pat skropstu tušu. Tika darīts viss, lai sasniegtu maksimāli izteiktu efektu. Rīgas Dinamo turpinās cīnīties uz ledus laukuma, tikmēr Viasat piepildīs arī pārējo fanu izteiktos solījumus!

Pieteicās arī vēl pieci drosminieki, kas ir gatavi trakulīgai rīcībai, lai iedvesmotu savu mīļoto komandu jaunām uzvarām - Kaspars, nemācēdams slidot, liks uz galvas ripu un slidos apkārt hokeja laukumam, Arvīds leks ar izpletni, Malvīne, būdama veģetāriete, ēdīs sliekas un tarakānus, bet Kārlis nosauks savu dēlu kāda Dinamo spēlētāja vārdā! Savukārt, Diāna jau ir savu solījumu izpildījusi – viņas muguru rotā Rīgas Dinamo logo tetovējums.

Izaicinājumu realizācijai seko līdzi Viasat Sport Baltic Facebook profilā: facebook.com/viasatsportbaltic.lv un sekojot līdzi haštag jeb mirkļbirkai #Viasatizaicina.