Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Latvijas pirmsskolas medmāsām semināru lasa ezotēriķis

© twitter

Ar pārsteidzošu informāciju sociālajā tīklā twitter dalījusies kāda mikroblogošanas vietnes lietotāja, kura atklājusi – skolas medmāsām šodien notikusi ļoti apšaubāma satura lekcija.

Lietotāja publicējusi attēlu, kurā redzama Latvijas Pirmsskolas iestāžu un skolu medicīnas māsu biedrības rīkotā semināra programma. Kamēr lielākā daļa māsām paredzēto lekciju ir ar skaidri saprotamu aktualitāti, tikmēr pēdējā lekcija “Cilvēka elektromagnētiskā lauka balansēšanas tehnika” liek uzdot jautājumus par tās saturu.

Portāls nra.lv noskaidroja, ka Elektromagnētiskā lauka balansēšanas tehnika ir visai apšaubāma metafiziskas dziedniecības metode.

“Elektromagnētiskā lauka balansēšanas tehnika ir jauna enerģijas sistēma, kas paātrina Gara un bioloģijas integrāciju, tādējādi jūs varat uzlabot savu veselību un kopradīt dziedināšanas brīnumu. Šī tehnika ir mūsdienīgs ceļš uz jaunu izpratni par mūsu elektromagnētiskā lauka īpašībām” - šāds šīs metodes skaidrojums atrodams vietnē gaismasdarbinieki.blogspot.com.

Tāpat jautājumus rada arī uzaicinātais lektors Uldis Vidžus, kurš tiek lepni dēvēts par sertificētu cilvēka elektromagnētiskā lauka balansēšanas speciālistu un “enerģiju harmonizētāju”.

Diemžēl pašu U. Vidžu portālam nointervēt neizdevās, tomēr nra.lv veiksmīgi sazinājās ar Latvijas Pirmsskolas iestāžu un skolu medicīnas māsu biedrības pārstāvi, kura nesaskatīja šīs lekcijas aktualitātē neko apšaubāmu.

“Nu kā, māsiņas man lūdza, lai uzaicinu šādu speciālistu un es uzaicināju. Nē, es nezinu, kas ir Elektromagnētiskā lauka balansēšanas tehnika, tomēr man šo cilvēku rekomendēja un cik man zināms viņam ir sertifikāts,” teic LPSMM pārstāve Astrīda Anšmite. Atbildot jautājumu par šī semināra aktualitāti un lietderīgumu, A. Anšmite uzsvēra, ka seminārā iegūtās gudrības domātas tikai pašu māsiņu redzesloka paplašināšanai.