Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Biļetēm vienam braucienam vilcienos dienas reisos piemēros atlaidi

© F64

No šodienas darba dienās tiks piemērota 25% atlaide biļetēm dienas vilcienos un kopumā atlaide tiks piemērota četrdesmit sešiem vilcienu reisiem, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Pasažieru vilciens" (PV).

Pasažieru pārvadājumu departamenta vadītājs Ivars Zaļais skaidro, ka šī atlaide jau regulāri tiek piemērota ziemas sezonā darba dienu vilcieniem, lai pasažieriem nodrošinātu pieejamāku pakalpojumu. Šosezon atlaide būs spēkā līdz 2016.gada 23.aprīlim.

Atlaides biļetēm vienam braucienam tiks piemērotas deviņpadsmit elektrovilcieniem maršrutā Rīga-Tukums-Rīga, vienpadsmit elektrovilcieniem maršrutā Rīga-Aizkraukle-Rīga, astoņiem elektrovilcieniem maršrutā Rīga-Jelgava-Rīga un deviņiem elektrovilcieniem maršrutā Rīga-Skulte-Rīga.

Maršrutu sarakstos pie biļešu kasēm dienas vilcieni, kuriem piemērota minētā atlaide, ir atzīmēti ar zaļas krāsas atzīmi. Arī mājaslapā "www.pv.lv" un mobilajās aplikācijās šie vilcieni ir atzīmēti ar zaļas krāsas atzīmi. Biļetes ar atlaidi tiks noformētas arī vilcienos, ja pasažieri iekāps stacijās, kurās nav biļešu kases.