Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

PALĪGĀ SAUCIENS: Beatrisei steidzami nepieciešama sirds operācija

© Publicitātes foto

Labdarības lapa “Snowflake” ir saņēmusi palīgā saucienu no ģimenes, kuras mazajai meitiņai bez medicīniskas iejaukšanās draud ļoti skumjš liktenis. Mazajai Beatrisei ir 2 gadi, meitiņa ģimenē ir plānots un ļoti gaidīts bērns. Beatrises vecāki īsi pēc bērna dzimšanas uzzināja, ka Beatrisei ir smaga sirds slimība, lielo prieku par meitas nākšanu pasaulē pārtrauca cīņa par bērna dzīvību, šobrīd situācija ir kritiska.

Mazulītei ir diagnosticēta smaga sirdskaite (Fallo terāde, kardiovaskulāra mazspēja un hroniska sirds mazspēja). Pirmo operāciju vecākiem bija iespēja veikt, kad meitiņai bija viens gads un desmit mēneši, ķirurģiskā manipulācija tika veikta Polijā (Gornoslaskie Centrum Zdrowia, Dziecka im Jana Paula II), tika veikta  šuntēšana, operāciju veikt izdevās pateicoties vecāku neatlaidībai un sabiedrības atbalstam. Operācijai tika saziedoti 7000 EUR, bet lai Beatrise varētu dzīvot, ir nepieciešama arī otrā operācija, kura izmaksā 21000 EUR. Latvijā šādu operāciju, diemžēl, nav iespējams veikt bez asins pārliešanas, kas gandrīz par 50% samazina meitenes izdzīvošanas iespēju (Sirds slimība krietni mazina iespēju, ka organisms pieņems pārlietās asinis), tādēļ tuvākā vieta, kur veikt atkārtotu operāciju, ir Polija, tajā pašā klīnikā, kur tika veikta pirmā operācija.
 
Pašlaik operācijai ģimenei ir izdevies sagādāt 7000 EUR, māmiņa ar asarām acīs lūdz palīdzēt. Lai būtu iespēja glābt savu meitiņu, vēl nepieciešami 14000 EUR. Pēc šīs operācijas veikšanas Polijas ārsti sola 97% iespēju uz pozitīvu rezultātu un pilnīgu atveseļošanos. Operācija paredzēta jau novembrī, ilgāk gaidīt nav iespējams, jo mazās Beatrises sirsniņai nepiekļūst pietiekami daudz skābekļa, kas jau pašlaik, ir bīstami dzīvībai.  
 
Beatrises tētis (27) strādā par kurjeru, mammīte (21) strādāt pašlaik nevar, jo mazulis ir kopjams, bet viņa cītīgi mācās, lai pabeigtu 12.klasi, jo iepriekš tas nebija izdevies.
 
Ziedojums iespējams veikt konkrēti norādot maksājuma mērķi -  “Beatrises Sirsniņai”.
Biedrība "Labās Sirds Klubs" (Biedrībai ir piešķirts sabiedriskā labuma statuss)
Reģ.nr.: 40008234435
Banka: A/S SWEDBANK
KONTS: LV08HABA0551039748727
PAYPAL: snowflakechildren@gmail.com