Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Cilvēki "izķer" jaunos iPhone tālruņus

© Publicitātes foto

LMT šodien uzsāka jauno iPhone 6s un iPhone 6s Plus tālruņu tirdzniecību atsevišķos veikalos Rīgā un citās Latvijas pilsētās, kā arī LMT internetveikalā.

Kā ziņo uzņēmums,  daļa iPhone 6s modeļu šobrīd tirdzniecībā vairs nav pieejami - pirmo divu stundu laikā izpārdota lielākā daļa iPhone 6s 64 GB ierīču. Jāpiebilst, ka tālruņu cena ir sākot no 745 eiro. 

Kā ziņots, ASV informācijas tehnoloģiju kompānija "Apple Inc." septembra beigās paziņoja, ka pirmajā nedēļas nogalē pēc viedtelefona "iPhone" jaunāko modeļu nonākšanas tirdzniecībā pārdoti 13 miljoni tālruņu, kas ir rekordaugsts līmenis.

Uzņēmums viedtālruņu "iPhone 6S" un "iPhone 6S Plus" tirdzniecību septembra beigās sāka deviņos tirgos, tostarp Ķīnā. No 9.oktobra tie ir pieejami vēl 40 valstīs, tostarp Itālijā, Meksikā, Krievijā, Spānijā un Taivānā.

""iPhone 6S" un "iPhone 6S Plus" tirdzniecības apjoms bijis fenomenāls, pārspējot visus iepriekšējos pirmās nedēļas nogales pārdošanas rezultātus "Apple" vēsturē," sacīja kompānijas vadītājs Tims Kuks.

Viena no jaunajām tehnoloģijām ir "3D Touch" funkcija, kas reaģē uz spiedienu, kāds tiek izdarīts uz ekrānu, lai ļautu lietotājiem ielūkoties teksta ziņās un aplikācijās.

Šiem tālruņiem ir krietni jaudīgāki procesori uzlabotas izšķirtspējas piedāvāšanai, izturīgāks stikls un jauns alumīnija korpuss.