Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Smagā avārijā pie Pļaviņām miris kravas mašīnas šoferis [papildināts]

© F64

Pie Pļaviņām uz autoceļa Rīga-Daugavpils smagas avārijas dēļ pilnībā bloķēta satiksme. Pēc policijas informācijas, bojā gājis kravas automašīnas vadītājs.

Notikušās avārijas dēļ policija regulē apbraukšanu caur Pļaviņām.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka satiksme tikšot atjaunota, tiklīdz pēc izmeklēšanas darbībām tiks evakuētas sadauzītās automašīnas.

Saskaņā ar VP sākotnējo informāciju ap plkst.17.50 Daugavpils šosejas 117.kilometrā, Pļaviņu novada Klintaines pagastā, notika sadursme starp trim automašīnām - automašīnu "Chrysler Voyager", "MAN" markas auto evakuatoru un "MAN" kravas automašīnu, kura veda graudus.

VP ir aizdomas, ka "Chrysler Voyager", iespējams, neapstājās pie "Stop" zīmes un nepalaida pa galveno ceļu braucošo "MAN" evakuatoru, kurš bija spiests iebraukt pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar "MAN" graudu vedēju.

Sadursmē dzīvību zaudējis 1987.gadā dzimušais evakuatora vadītājs, savukārt kravas automašīnas vadītājs nogādāts slimnīcā. Negadījumā cietis arī "Chrysler Voyager" pasažieris.

VP izmeklē negadījuma apstākļus.