Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

Sveicam visus skolotājus Skolotāju dienā!

© F64

Kā jau zināms, oktobra pirmajā svētdienā oficiāli atzīmē Skolotāju dienu. Pedagogus īpašajā dienā apsveic arī Latvijas Republikas izglītības un zinātnes ministre Mārīte Seile.

"Cienījamie Latvijas pedagogi, kolēģi!

Sagaidot Pasaules skolotāju dienu, vēlos pateikt paldies ikviena, kas ar savām zināšanām, pieredzi, aizrautību, radošām idejām dalās ar Latvijas skolēniem, sniedzot ieguldījumu viņu izaugsmē un līdz ar to - mūsu valsts nākotnē.

Labs skolotājs ir atslēga uz kvalitatīvu izglītību! Labs skolotājs ir pārliecināts, ka ikviens viņa skolēns var sasniegt augstus mērķus, un zina, kas viņam kā profesionālim jādara, lai ikvienu skolēnu atbalstītu. Atbalsts skolēnam ietver arī profesionālu sadarbību ar citiem kolēģiem un profesionāļiem no dažādām jomām, atvērtību jaunām iespējām, ko piedāvā mūsdienu daudzveidīgā pasaule.

Lai izdodas izlīdzsvarot prasīgumu un iejūtību, mērķtiecību un iedziļināšanos, cieņu pret citiem un cieņu pret sevi. Novēlu ikvienam arī parūpēties par savu emocionālo un fizisko labsajūtu, lai varētu sniegt nepieciešamo atbalstu skolēniem!

Ar cieņu

Mārīte Seile,

Latvijas Republikas izglītības un zinātnes ministre"

Arī sociālajos tīklos cilvēki sveic pedagogus: