Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Saimniece Bauskas dzīvnieku patversmē piedzīvojusi nepatīkamu pārsteigumu

© Ilze Baumane

Sociālajos tīklos sabiedrības uzmanību piesaistījis kādas saimnieces nepatīkamā pārsteiguma apraksts par piedzīvoto Bauskas dzīvnieku patversmē.

Saimniecei Ilzei Baumanei oktobra sākumā pazuduši divi čipoti suņi, kuri nonākuši Bauskas dzīvnieku patversmē- drīz vien izdevies tos atrast ar sociālo tīklu palīdzību.

"Izrādās ka mani suņi tur jau atradās no plkst.12.30 ,kas man lika aizdomāties, kāpēc mani neviens nemeklē, jo suņi ir gan čipoti, gan reģistrēti PVD. Protams, pirmais bija zvanīt uz patversmi un teikt, ka tūlīt braucu pakaļ, uz ko dabūju atbildi- šodien varat nebraukt, es Jums suņus neatdošu, kamēr nebūs atļauja. [...] Nedomājot braucām uz šo patversmi, un tad tikai sākās...Aizbraucu, viss ir tumšs, telefonu viņš neceļ, uz durvīm visur rakstīts, ka B. kungs tur ir gan dežūrārsts, gan viss, sapratām, ka netālu viņš dzīvo, uz muļķa veiksmi zvanam pie durvīm, durvis atver sabozies čalis un jautā, ko gribam," par piedzīvoto raksta saimniece.

"Tiklīdz ieminējos par suņiem viņš man uzbļāva "ei tu d****, suņus nedabūsi. Ņēmu telefonu un zvanīju Bauskas pašvaldības policijai, kas cilvēkam nepatika un viņš sekundes laikā apģērbās un devās uz patversmi, pa ceļam es klausījos, ka esmu slima ar galvu, esmu neadekvāta, bet doma, ka tūlīt satikšos ar saviem suņiem man palīdzēja noklusēt. Uz jautājumu, kāpēc netika nolasīts čips, sekoja atbilde "pie d***** man tavi čipi''. Divas reizes piedraudot ar pašvaldības policiju, noklausoties rupjus vārdus, cīnoties pie durvīm, jo mani gribēja izmest, jo nebija skaidras naudas, es savus suņus atguvu.


Manā izpratnē tas viss augstāk minētais varēja būt pilnīgi savādāk. Cilvēki izsauc pašvaldības policiju, ka pieklīduši suņi, atbrauc vetārsts, noskinē čipu, pazvana saimniekam, viss. Un ja nu nav atbildes, tad ved uz patversmi. Ja kādreiz Jūsu mīlulis nokļūst Bauskas patversmē, nebaidieties braukt pakaļ, nevienam nav tiesības Jums viņu neatdot."

Avots:

https://www.facebook.com/ilze.baumane/posts/901535766549932?fref=nf&pnref=story