Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Mucinieku meitenes baidoties no atbraukušajiem bēgļiem

© Scanpix

Nacionālā savienība “Taisnīgums” savā facebook lapā publicējusi kādu ziņu rakstu un savu komentāru par to, ka Muciniekos dzīvojošās meitenes jau tagad baidoties no bēgļiem.

“Mūsu sievietes Muceniekos jau tagad izjūt nelegālo migrantu vīriešu apdraudējumu. Kas būs, kad, ar pseido-Nacionālās apvienības un citu tautas nodevēju gādību šeit sāks ierasties simti un tūkstoši, turklāt neapmierinātu par to, ka Vācijas vai Somijas vietā nonākuši Latvijā?” rakstīts “Tasinīgums” facebook profilā atsaucoties uz Mixnews.lv rakstu par radio “Baltkom” raidījumā “Tiešā runa” izskanējušajiem psiholoģijas doktores argumentiem, ka meitenes Muciniekos, kur atrodas patvēruma meklētāju centrs, baidoties no bēgļiem un pat atsakoties no saviem ikdienas paradumiem.

“Muciniekos jau varam novērot konfliktus, kas rodas saskaroties dažādām kultūrām. Muciniekos dzīvojošie bēgļu vīrieši cenšas iepazīties ar vietējām meitenēm, bet meitenēm viņu “iepazīšanās” metodes un komunikācijas forma nav pieņemama. Vietējie iedzīvotāji jau sāk atteikties no ik vakara skrējieniem. Šīs bailes, kas pārņem Muciniekus, drīz izplatīsies visā Latvijā,” savu viedokli radio “Baltkom” atklājusi Aļona Jakuba.