Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

Avārijā cietušā jaunieša veselības stāvoklis neuzlabojas

Attēlam ir ilustratīva nozīme © ctvnews.ca

Uz Bauskas šosejas avārijā cietušā jaunieša veselības stāvoklis joprojām ir "galēji smags", aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova.

Savukārt avārijā cietušā vīrieša stāvoklis uzlabojas, viņš, kā bija plānots, ir pārvests uz Traumatoloģijas un ortopēdijas klīniku.

Jau ziņots, ka 26.augustā smagā autoavārijā uz Bauskas šosejas gāja bojā 50 gadus vecs vīrietis, bet vēl vairāki cieta. Autoavāriju izraisīja mikroautobusa ar Polijas numura zīmēm iebraukšana pretējā joslā, kā rezultātā notika sadursme ar vieglo automašīnu "Volvo" un sekojoši ar vēl vienu mikroautobusu ar Vācijas numurzīmēm.

Kā aģentūrai LETA norādīja Valsts policijā (VP), patlaban nav zināms, kāpēc mikroautobusa šoferis iebrauca pretējā joslā, - tas tiks noskaidrots izmeklēšanas gaitā. Policijā papildināja, ka bojāgājušais vīrietis vadīja automašīnu "Volvo".

Vissmagāk cietusi avārijā iekļuvusī ģimene no Latvijas. 1976.gadā dzimuša vīrieša un 2001.gadā dzimuša jaunieša veselības stāvoklis vērtējams kā ļoti smags, bet 1979.gadā dzimušas sievietes stāvoklis ir vidēji smags. Sieviete ārstēšanos turpinās slimnīcas Neiroķirurģijas klīnikā.

Avārijā iekļuva arī divi ārvalstu pilsoņi no Vācijas un Polijas.