Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Traģiskajā motociklista avārijā varētu būt iesaistīts trolejbuss

© F64

Valsts policija (VP) neizslēdz, ka pagājušās nedēļas nogalē Rīgas centrā notikušajā traģiskajā avārijā, kurā gāja bojā motociklists, bijis iesaistīts trolejbuss.

VP preses pārstāvis Dairis Anučins aģentūrai LETA pastāstīja, ka svētdien plkst.8.20 Brīvības un Stabu ielas krustojumā nenoskaidrotos apstākļos notika ceļu satiksmes negadījums, kurā bija iesaistīts motocikls "Kawasaki" ar valsts reģistrācijas numuru TD 3197. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā ceļu satiksmes negadījuma vietā no gūtajām traumām mira 1988.gadā dzimušais motocikla vadītājs.

Iespējams, ka motociklistu notrieca kāds transportlīdzeklis. Tāpat nav izslēgts, ka šajā negadījumā bijis iesaistīts trolejbuss, norādīja Anučins.

Kā aģentūrai LETA norādīja uzņēmuma "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis, VP tiks sniegta visa nepieciešamā informācija, tostarp arī transporta līdzekļos iebūvēto videokameru ieraksti, ja tādi tiks lūgti. Zaķis gan pagaidām nevarēja norādīt, par kura maršruta trolejbusu patlaban varētu būt runa, tomēr Zaķis norādīja, ka uzņēmuma dispečeri un VP cieši sadarbojas.

Notikuma aculieciniekus meklē arī bojāgājušā draugi un tuvinieki. "Avārijā uz Brīvības ielas gāja bojā mūsu draugs! Lūgums atsaukties visus lieciniekus, it īpaši smilšu/brūnas krāsas "BMW X5" vadītājam, kurš centās palīdzēt un sekot iespējamajam vainīgajam! Ja redzēji kaut ko šorīt laikā ap 08.00 uz Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Stabu ielai, lūdzu atsaucies, raksti vai zvani 28349989, 26603629, vai griezies policijā! Nepaliec vienaldzīgs, jo šorīt ir pārtrūkuši kāda jauna cilvēka sapņi, cerības un fantastisks smaids," vēstīja ieraksts sociālajos tīklos.