Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Jaunākās satiksmes aktualitātes

© F64

Autovadītāju ievērībai – sācies rallijs Kurzeme un tuvojas jaunais mācību gads, tāpēc aicinām būt īpaši uzmanīgiem!

Vakar sākās rallijs Kurzeme un tā laikā, līdz sestdienai ieskaitot, ir paredzami satiksmes ierobežojumi gan Liepājā, gan uz valsts vietējiem un pašvaldību autoceļiem Liepājas apkārtnē.

Šodien, 28. augustā, laika posmā no plkst. 16 līdz 21 satiksmes ierobežojumi noteikti atsevišķos ceļu posmos Priekules novadā un Durbes novadā.

Savukārt sestdien, 29. augustā, laika posmā no plkst. 8 līdz 17 būs ierobežota satiksme atsevišķos ceļu posmos Durbes novadā un Aizputes novadā. Sestdien uz trim stundām no plkst. 8:30 līdz 11:30 būs slēgts reģionālais autoceļš P115 Aizpute–Kalvene pie Mazboju kapiem, kur ceļu šķērsos rallija trase.

Vēršam autovadītāju uzmanību arī uz to, ka, tuvojoties jaunajam mācību gadam un beidzoties atvaļinājumu sezonai, ceļu satiksme kļūst manāmi intensīvāka, pieaug gājēju, tajā skaitā bērnu, pārvietošanās.

Aicinām autovadītājus ņemt vērā šīs sezonālās satiksmes izmaiņas, kā arī ievērot maksimālu piesardzību, braucot skolu, bērnu dārzu un sabiedriskā transporta pieturvietu tuvumā, kur ceļu brauktuvi var šķērsot bērni. Savas un citu drošības dēļ šajās vietās samaziniet braukšanas ātrumu un pievērsiet pastiprinātu uzmanību situācijai uz ceļa.

Tikmēr valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva remontdarbu sezona, tāpēc aicinām autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un garāku ceļā pavadīto laiku.

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, www.lvceli.lv, kā arī aplikācijā Waze.