Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

Daudzbērnu ģimenes īpašumā pastrādāta zādzība; lūdz palīdzību atrast mantas

© facebook.com

Sociālajā tīklā facebook ievietots lūgums palīdzēt daudzbērnu ģimenei, kurai laika periodā no 13.-15.augustam apzagts īpašums Vircavas pagastā.

Izlaužot sienu ēkas bēniņos īpašumā “Upeslejas”/ “Zemnieki” Vircavas pagastā no mājas un pagalma nozagtas vairākas lietas- elektriskais bērnu - jauniešu kvadracikls, Karcher augstspiediena mazgātājs, Intex 400l četrkantīgs, zili-balts peldbaseins, Bestway 2,6 tonnas tilpuma apaļš, zils peldbaseins ar ārējo filtru, zaļš, saliekams pludmales zvilnis-krēsls, instrumentu kaste Craftsman, Hitachi akulumatoru urbjmašīna, akumulatoru lādētājs, rūteris Microtik un 3G Modems Huawei

Kamēr policija veic savu izmeklēšanu, uz pierādījumiem balstītu versiju pārbaudi, un tiek analizēta videonovērošanā iegūtā informācija, ģimene būs  no sirds pateicīga par jebkuru informāciju, kas varētu palīdzēt. 

Ja esat dzirdējuši kaut par attiecīgo notikumu, redzējuši nozagtās lietas, saņēmuši piedāvājumi iegādāties – lūgums ziņot pa tālruni : 29126117 vai , ja vēlaties anonīmi uz e-pastu j_liifs@hotmail.com.

Pateicība, arī atlīdzības formātā, garantēta. Ģimene ļoti cer uz iespējamu atsaucību un sadarbību, lai padarītu mūsu visu dzīvesvidi drošāku.

Kā stāsta ģimene, tad zagļi, tajā skaitā pēc atrastajām pēdām, visticamāk jaunieši, vairāk orienēti uz izklaidi, turklāt tādi, kas, par laimi, nepārzin ikdienas laukvides darbus, darbarīkus, tehniku, to cenas. Jo citkārt zagļiem ierastie zādzību objekti - materiāli daudz vērtīgākās dārza, meža apstrādes tehnikas viņiem nebija interesējušas.Tāpēc noderēs arī informācija par iebraucējiem, jauniešiem, kas attiecīgajā laika periodā viesojās, ciemojās konkrētajā reģionā.
Bērnu kvadracikls – zādzības brīdī neejošā stāvoklī, tāpēc, ja līdzīgs nonāk kādā remontdarbnīcā, ģimene lūdz sazināties ar viņiem, lai noskaidrotu kvadracikla atpazīšanas zīmes.