Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Aizvadīta traģiska diennakts uz Latvijas ceļiem

© f64

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka vakar vakarā Alūksnes novadā, autoceļa Maliena-Vecanna 4.kilometrā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "Mazda 626" nobrauca no ceļa un ietriecās elektrības stabā.

No avarējušās automašīnas slimnīcā ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts 1975.gadā dzimis vīrietis, kurš vēlāk no gūtajām traumām slimnīcā nomira. No minētā transportlīdzekļa ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti arī 1962. un 1976.gadā dzimuši vīrieši. Patlaban policijas darbinieki noskaidro personu, kura vadīja transportlīdzekli.

Jau ziņots, ka Jēkabpils novadā, autoceļa Ilūkste-Birži 27.kilometrā, automašīna "VW Sharan", kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas vadītājs.

Savukārt Lielvārdē, autoceļa Lielvārde-Rozītes 1.kilometrā, sadūrās automašīna "Audi", kuru vadīja 1935.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "VW Jetta", kuru vadīja pagaidām neidentificēta persona. No gūtajām traumām ceļāuz slimnīcu nomira automašīnas "Audi" vadītājs. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādātas divas sievietes, kuru personības pagaidām nav identificētas. Negadījumā cieta arī 1990.gadā dzimis vīrietis, kurš no hospitalizācijas atteicās. Patlaban policijas darbinieki noskaidro negadījuma apstākļus un cietušās personas.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 93 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 37 cilvēki un trīs cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 46 avārijas, kurās cietuši 20 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.