Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Pabriks: Kā intereses pārstāv komponists Kalniņš?

© f64

Eiroparlamenta deputāts Artis Pabriks mikroblogošanas vietnē twitter arī komentējis latviešu komponista Imanta Kalniņa nesenos izteikumus, kuri, maigi izsakoties, ir bijuši diskutabli. 

Jau rakstījām, ka jaunu sabiedrības sašutuma vilni izraisījis komponista Imanta Kalniņa jaunākais pirkums - T-krekls ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēlu. Interesanti, ka šāds komponista solis sekojis pēc TV3 ziņās paustā viedokļa par Imantdienu nesvinēšanu, vilšanos par Latvijas valsti un pievienošanos Eiropas Savienībai un NATO. Jāpiezīmē, ka interneta huligāni jau paspējuši parodēt I.Kalniņa pirkumu, radoši savienojot to ar kompanista radīto dziesmu tekstiem.

Imants Kalniņš TV3 Ziņām atklājis, ka šogad tradicionālajās Imantdienās nepiedalīsies, jo nevēloties uz skatuves nest savu sarūgtinājumu par Latvijas piekopto politiku. 

Komponists atzinis, ka šodienas Latvija viņam ir "liela vilšanās", tāpat I. Kalniņš uzskata, ka viena no lielākajām kļūdām bijusi Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā un NATO, jo pievienošanās nav devusi valstij nekādu labumu.

Savukārt nesen medijos parādījās informācija, ka komponists iegādājies T-kreklu ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēlu.