Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Tiek uzsākti remontdarbi sešos valsts autoceļu posmos

© F64

Šonedēļ tiks uzsākti remontdarbi sešos valsts ceļu posmos, divi no tiem ir galvenās nozīmes autoceļi.

Tiks uzsākta Ainažu šosejas (A1) seguma atjaunošana posmā no Vidzemes šosejas līdz Baltezera beigām, būvdarbus veiks SIA Lemminkainen Latvija, investīciju apjoms ir 1,697 miljoni eiro, darbi tiks pabeigti līdz augusta vidum. Daugavpils šosejas seguma atjaunošanas darbus Krāslavas novadā veiks SIA Binders, investīcijas šajā objektā ir 1,828 miljoni eiro un darbi notiks līdz septembra nogalei. Pagaidām vēl šajos būvobjektos būtiski satiksmes ierobežojumi nav paredzēti.

Reģionālo un vietējo ceļu tīklā šonedēļ asfaltēto segumu atjaunošanas darbi sākas uz a/c Alūksne–Ape (P39) no 3. līdz 8. km, a/c Litene–Alūksne (P43) no 17. līdz 29.km un a/c Bārdaskrogs-Krabi (V381) Alūksnes novadā. Būvdarbus veiks SIA Lemminkainen Latvija, investīcijas objektā ir 204 tūkstoši eiro un darbus plānots paveikt jūnijā.

Pierīgā uzsāks būvdarbus uz a/c Mežvidi-Baldone (P91) divu kilometru garumā līdz pat Baldonei, tos veiks SIA Strabag, līguma cena ir 39 tūkstoši eiro, darbi tiks pabeigti līdz jūnija beigām. Savukārt Rundāles apkārtnē sāksies remontdarbi divās dažādās vietās ceļa Dobele–Bauska (P103) posmā no Jāņukroga līdz Saulainei. Arī tos veiks SIA Strabag, līguma cena ir 240,3 tūkstoši eiro, un tiem jābūt pabeigtiem līdz jūlija vidum.

Visas minētās līgumcenas ir ar PVN.