Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Āboltiņa un Čigāne "mūk" no Kaimiņa

© f64

12. Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš savā videoblogā "Suņu būda" publicējis video, kurā emocionāli uzstājas par jautājumiem, kas saistīti ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes pieņemtajiem lēmumiem un šīs institūcijas pamatvērtībām. Tiesa, A. Kaimiņa kolēģu uzvedība apliecina, ka lecīgais politiķis daudzus deputātus ir paspējis tik ļoti nokaitināt, ka viņi demonstratīvi neklausās A. Kaimiņa teiktajā un pamet savas sēdvietas viņa uzstāšanās laikā.

Jau uzstāšanās pirmajās minūtēs savas vietas pameta "Vienotības" pārstāves Solvita Āboltiņa un Lolita Čigāne, kuras acīmredzot nevēlējās nonākt A. Kaimiņa kameras objektīvā.

Jāpiezīmē, ka arī pats A. Kaimiņš centās saviem kolēģiem nepārprotami demonstrēt savu attieksmi: "Vai varētu pārtraukt šo deputātu vaukšķēšanu, es atvainojos?" Šāds uzsauciens gan neradīja neko vairāk kā vēl skaļākas deputātu replikas. Visticamāk, ka šādu tautas kalpu attieksmi pret savu uzstāšanos negaidīja arī pats A. Kaimiņš, jo viņu plenārsēžu zāles atmosfēra manāmi uztrauca, viņš vairākas reizes pārteicās un nervozi reaģēja uz katru oponentu repliku.