Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Medijs: Latvija - daļa Krievijas. Twitter lietotāji sašutuši

© F64

Viedoklis ar skaļu virsrakstu „Latvija – daļa Krievijas. Bija un, iespējams, būs”, kur internetā paustas pārdomas, ka Latvija nekad nav pastāvējusi kā suverēna valsts, izraisījis sašutumu vētru twitter lietotāju vidū.

Daži no viedokļiem:

Nepareizais (@Nepareizais): ‏Dažiem Latvijas krievu laikrakstiem pazudušas bremzes..

Haris (@akmens): Tā kā "Vesķi" ir vienīgā LV krievu avīze, tad tā acīmredzot būs nozīmīgs Dimanta-Beltes krievu TV kanāla "kadru" avots.

GGG (@girtsgg): Virsrakstā uzsvērts, ka tas ir viedoklis. Atradīsies kādas cenzūrai-nē tipa būtnes, kas teiks, ka katrs viedoklītis cienījams

Linards Hartmanis (@linardsh): Pats raksta saturs arī ar atkāpēm.

Jānis Krampis (@asmujanis): Labi, ka Latvijā nav cenzūras. Mums jāzin, ko mūsu līdzcilvēki domā, lai cik tas skumji būtu. Paldies, par info

GGG (@girtsgg): Ir viedokļi, par kuru paušanu draud attiecības ar kriminālkodeksu. Valsts pastāvēšana pieder pie tiem

MJ (@uzhoshah): Šķiet, ka par aģitāciju attiecībā uz #Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā neviens ne apsūdzēts, ne tiesāts netika ;)

Sergejs Usakovs (Asergejsu): Godīgi sakot nepazīstu ne 1, kas lasa Vesti.LV )) iesp. tie ir Purvciema ēdnīcu traukmazgatāji. Bet raksts ir izcili bezkaunīgs!

Elita Dombrava (@Latvuda): Te ir pierādījums, cik "lojāla" ir krievu prese. NEVAJAG MUMS NEKĀDU KRIEVU TV KANĀLU!

Ainārs Zelčs (@Eraksti): Tādas Krievijas kā tagad, bez šaubām, nebūs, un mēs dabūsim atpakaļ Abreni un sešus atņemtos pagastus.