Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

nra.lv turpina izlozi facebook sekotājiem

© publicitātes foto

Jau rakstījām, ka portāls nra.lv katru nedēļu saviem sekotājiem Facebook portālā piedāvā piedalīties konkursā, un iegūt ielūgumus uz Aijas Andrejevas jubilejas koncertu "Soļi", kas norisināsies šī gada 24. aprīlī, koncertzālē Palladium.

Pirmais minikonkurss noslēdzās pagājušajā nedēļā, tajā par uzvarētāju kļuva Sanita Dzalbe, taču šonedēļ pie diviem ielūgumiem tiks Sanita Lemeševska.

Jau rīt piedāvāsim vēl divus ielūgumus. Vienīgais, kas jāizdara - jākļūst par mūsu Facebook lapas sekotāju un jādalās ar skaisto konkursa plakātu.

Par godu desmitgadei un dziesmai "Soļi", 2015. gada pavasarī notiks Aijas Andrejevas un draugu vislatvijas koncerttutūre ar tieši tādu pašu nosaukumu - "Soļi", kas noslēgsies ar TV lielkoncertu 24. aprīlī koncertzālē Palladium, kad kopā ar mākslinieci uz skatuves būs redzami viņas draugi un kolēģi ar kuriem 10 gados piedzīvots tik daudz: Alex, Harijs Zariņš, Kaža, Goran Gora, Olga Rajecka, Lauris Reiniks, Amber, Kārlis Lācis, koris "Gaudeamus" un citi, tas būs kā zīmīgs atskats uz kopā paveikto un piedzīvoto.