Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Saeimā strādās arī spīkeres Mūrnieces dzīvesbiedrs Ritvars Jansons

© f64

Saeima apstiprināja deputāta pilnvaras nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) politiķim Ritvaram Jansonam, kurš darbosies parlamentārieša mandātu nolikušā Andra Vilka (VL-TB/LNNK) vietā.

Saeimas priekšsēdētājas Ināras Mūrnieces (VL-TB/LNNK) dzīvesbiedrs Jansons līdz šim bija Rīgas domes deputāts un arī Okupācijas muzeja vadītāja vietnieks. Kā aģentūrai LETA iepriekš apliecināja Jansons, pārņemot Vilka mandātu Saeimā, viņš pametīs savu amatu Okupācijas muzejā.

Kā ziņots, Vilks nolēmis nolikt deputāta mandātu, lai nemestu ēnu uz sevis pārstāvēto politisko spēku. Latvijas Televīzija iepriekš ziņoja, ka 19.februāra vakarā Vilks esot sarīkojis nekārtības slimnīcā, kur nogādāts pēc tam, kad atrasts guļam uz ielas. Nekārtības sākušās jau neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā, ziņoja Latvijas Televīzija.

Savukārt Vilks pārmetumus noraidīja un apgalvoja, ka plašsaziņas līdzekļos izskanējusī informācija "neatbilst patiesībai", jo "tur bija sabiezinātas krāsas".