Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

KONCERTS: "Otra Puse" ieskandinās lielo koncerttūri

© publicitātes

Šo svētdien, 8. martā, koncertzālē „Palladium” grupa „Otra Puse” sniegs īpašo, mīlestībai veltīto programmu, ar to būtībā dos starta šāvienu savai Vislatvijas koncerttūrei „Mana pilsēta”.

Rīgas koncertā klausītājus gaida patīkams pārsteigums – viesmākslinieces Antra Stafecka un Aija Andrejeva, kura apsolījusi atsteigties ciemos pie „Otras Puses” taisnā ceļā no sava solokoncerta un nodziedāt populāro pavasara himnu „Ave Pali”. Arī ar Antru Stafecku grupai izveidojusies regulāra sadarbība - duetā ar Normundu Pauniņu iedziedāts hits „Uzzīmē mani”, kas vēlāk kļuva par vienu no klausītāju iemīļotākajām dziesmām radiostacijās. „Man ir liels prieks, ka varu sadarboties ar tik foršiem un talantīgiem cilvēkiem - varu daudz mācīties no viņiem!” saka Antra Stafecka. „Mūzika ir mana dzīve, un „Otra Puse” ir vistiešākā dvēseles mūzika!”. Vēl grupai „Otra Puse” šajā koncertā pievienosies DJ Rudd (iesildītāja statusā), kā arī trio „Limonāde”, kura sastāvā ir Iluta Valtere, Ieva Katkovska un Kristīne Tkačuka jeb Peress.

Par godu lielajai koncerttūrei grupa „Otra Puse” publiskojusi arī singlu „Mana pilsēta” (https://www.youtube.com/watch?v=bxM1jMcF6dE). Šī dziesma iekļauta 2013. gadā izdotajā albumā „Uzzīmē mani”. Singla mūzikas autors ir Normunds Pauniņš, teksta - Roberts Gobziņš, savukārt jaunā versija izveidota Jāņa Čubara aranžijā. Pēc koncerta „Palladium” zālē grupas ceļš vedīs uz Madonu (14. marts), Talsiem (21. marts), Rēzekni (27. marts), Kuldīgu (28. marts), Jelgavu (8. aprīlis), Ādažiem (17. aprīlis), Liepāju (24. aprīlis) un Cēsīm (25. aprīlis). Dažos koncertos būs arī kāds īpašais viesis, piemēram, Madonā jau minētā Antra Stafecka, bet Rēzeknē - grupas „Borowa Mc” dalībnieki Guntra Kuzmina un Sovvaļnīks.

Savos koncertos grupa „Otra Puse” atskaņos gan savus populārākos hitus – „Vēstules”, „Ieskaties”, „Nakts vai rīts”, „Dievs dod”, „Pēc lietus” un citus, gan dziesmas no albuma „Uzzīmē mani”, turklāt daudzas no tām – jaunā un mūsdienīgā aranžējumā. „Otru Pusi” 1992. gadā dibinājuši „jumpravieši” Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, bet šobrīd grupas sastāvā spēlē Normunds Pauniņš (vokāls, akustiskā ģitāra), Ivars Makstnieks (sintezators, klavieres), Jānis Čubars (ģitāras) un Mārtiņš Linde (bungas, perkusijas).