Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

PALĪDZĒSIM: Māmiņai ar trim bērniem nepieciešama palīdzība

© Labās sirds klubs

Palīgā sauciens saņemts no Svētes puses. Inese audzina 3 bērnus, rūpējas par savu ar alcheimeru slimo māti un strādā, bet ar algu nepietiek, lai varētu dzīvot pieņemamos apstākļos, tādēļ viņa lūdz līdzcilvēku palīdzību.

Ģimene dzīvo no Ineses tēva mantotā mājā. Ar vīru Inese ir sen šķīrusies un visu ģimeni uztur viena. Ģimene apkurina māju (pareizāk būtu teikt, istabu) ar «Jotul» tipa krāsniņu. Ziemā mājā ir apdzīvojamas tikai divas istabas. Mājā nav pat kur nomazgāties, tādēļ sanitāru apsvērumu dēļ būtu ļoti nepieciešams iekārtot vannas istabu. Jaunākajam, septiņgadīgajam puikam nepieciešama gultiņa (varbūt kāds atsaucīgs cilvēks vai uzņēmums varētu uzņemties gultiņas iegādi?) Nepieciešams arī ledusskapis un drēbju skapis.

Pati Inese cer uz to, ka būs beidzot iespēja ierīkot vannas istabu, pārējo viņi visu varot pieciest. Tās iekārtošana varētu izmaksāt daudz, jo vannasistaba kā tāda šajā mājā nekad nav bijusi. Ir nepieciešams pievilkt visas caurules, uzlikt boileri, veikt sienu un griestu apdari, iegādāties santehniku.... Tātad - nepieciešams nopietns darbs un ieguldījumi.

Palīdzēsim Inesei un viņas bērniem piepildīt ilgi loloto sapni, kas daudziem no mums ir pašsaprotama un neatņemama dzīves sastāvdaļa. Ģimene būs pateicīga par katru ziedoto eiro, lai jau pamazām varētu sākt remontdarbus.

Ziedojumus iespējams veikt uz Jelgavas biedrības «LABĀS SIRDS KLUBS», kas jau palīdzējusi daudzām ģimenēm un vientuļiem cilvēkiem, kontu, maksājuma mērķī norādot:

"Palīdzība Ineses ģimenei no Svētes".

Biedrība "LABĀS SIRDS KLUBS"

Reģ.nr.: 40008234435

Banka: SWEDBANK

Konts: LV08HABA0551039748727