Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Policija lūdz atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus

© f64

Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvalde lūdz atsaukties vakar Kocēnu pagastā uz autoceļa Valmiera-Rīga notikuša ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus.

Kā aģentūru LETA informēja VP Vidzemes reģiona pārvaldes preses pārstāve Sintija Virse, 18.decembrī ap plkst.17.10 Kocēnu pagastā, uz autoceļa Valmiera-Rīga, pie "VTU Valmiera" autobāzes, notika trīs automašīnu sadursme. Negadījumā cieta un slimnīcā ar dažādām traumām tika nogādāti trīs cilvēki. Tomēr automašīna, kuras vadītājs, iespējams, izraisīja negadījumu, notikuma vietu pameta.

Kā liecina šobrīd policijas rīcībā esošā informācija, sadursmi izraisīja kāda pelēkas krāsas automašīna, kas brauca virzienā uz Rīgu, tāpat kā pārējās divas sadursmē iesaistītās automašīnas. Pēc sadursmes pelēkās krāsas automašīnas vadītājs, neapstājoties likumā noteiktā kārtībā, pameta notikuma vietu, dodoties Rīgas virzienā.

Lai noskaidrotu automašīnu un tās vadītāju, kā arī citus negadījuma apstākļus, Valmieras policija lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus un personas, kuras minētajā laikā un vietā, neatkarīgi no braukšanas virziena, vadīja transportlīdzekļus, kas aprīkoti ar videoreģistratoru. Tāpat tiek lūgts atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir jebkāda informācija, kas varētu būt saistīta ar šo ceļu satiksmes negadījumu.

Ikviens, kura rīcībā ir šāda veida informācija, tiek lūgts zvanīt pa tālruni 64 201 300 vai 110. Policijas jau iepriekš pateicas par palīdzību.