Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

ASTROLOĢIJA: 2015. gads- prognozes katram mēnesim

© www.dailygalaxy.com

Kāds gads mūs gaida? Šo jautājumu sev uzdodam katru reizi, kad aizvadām veco un sagaidām jano.

Janvāris

2014. gada janvāris bija aktīvs un pat brutāls mēnesis, bet 2015. gada janvāris būs estētiskāks, harmoniskāks, maigāks un, ja tā var teikt, pieprasīs, lai mēs katrs paliekam savā vietā. Izklausās gluži pēc vēsturiskas situācijas replikas, bet tas nozīmē, ka nevajag uzsākt lielas aktivitātes. Janvāri var dēvēt par intelektuālu mēnesi, tas ir izcili piemērots, lai nodarbotos ar garīgām praksēm. Ir patīkami apzināties, ka Latvija sava karmiskā gada pirmo mēnesi iesāk garīguma un intelekta zīmē.

Februāris

Gaidāms sarežģīts mēnesis, tas pieprasīs līderību, aktivitāti, bet klupšanas akmens var izrādīties pārlieka emocionalitāte un pārprasta rīcība. Toties uz mērķi virzīties var viegli un nepiespiesti, bez agresīvas rīcības. Piemērots laiks bērna ieņemšanai.

Marts

Jākļūst uzmanīgākiem un piesardzīgākiem, nevajag steigties. Martā jābūt mierīgākiem, līdzsvarotākiem un jāapdomā sava rīcība un tās iespējamās sekas, jo gads tempu uzņems vēlāk. Lai nesanāk tā: ko sēsi, to pļausi. Kādam varētu šķist, ka nu tikai sāksies labāki laiki, bet gada sākumā dižu peļņu tomēr nevajag gaidīt. Gads apgriezienus uzņems vēl vairāk uz pavasara pusi. 2014. gada marts bija dinamiskāks. Kopumā marts varētu būt labvēlīgs mēnesis kāzām, taču laulību datumi jāizvērtē katram cilvēkam individuāli. Piemērots laiks bērna ieņemšanai.

Aprīlis

Šis mēnesis it kā varētu veicināt visu lietu sakārtošanu, tomēr vienlaikus gaidāms saspringums. Jāizvairās no pārlieku lielas nervozēšanas, var atklāties noslēpumi, kas līdz šim bija slēpti. Tie kā adata iedursies acī. Interesanti, ka aprīlī beidzot parādās naudas vibrācijas un var sākt runāt par aktīvu pelnīšanu. Nevajadzētu ieņemt bērnu.

Maijs

Maijā nevajadzētu precēties. Šim gada mēnesim piemītošā numeroloģiskā vibrācija veicina problēmas un sagrauj romantiku. Var gadīties, ka kāzu rīkošanai aptrūksies naudas, kaut kas nesanāks un visu laiku apstākļi it kā teiks priekšā – piebremzēsim to saldo romantiku!

Jūnijs

Šajā mēnesī varētu baudīt sava darba augļus. Proti, var saņemt to, par ko domājām un ko darījām februārī vai aprīlī. Šis ir ļoti intelektuāls un labvēlīgs mēnesis. Jāpiebilst, ka nav nedz sliktu mēnešu, nedz nejauku ciparu, bet ir pārprastas situācijas un konkrētajiem apstākļiem neiederīga rīcība. Tāpēc ir jāiemācās saprast, kā apstākļus izmantot savā labā, lai gūtu panākumus, un lieki necerēt uz to, ko pagaidām nevar aizsniegt.

Jūlijs

Jūlijā daudzi pāri izlemj mīt gredzenus, un šī mēneša numeroloģiskā vibrācija mudina cilvēkus tieši uz tādu rīcību. Tomēr 2015. gada jūlijs nebūs tik romantisks, kāds bija 2014. gada jūlijs. Tas bija vairāk piemērots kāzām. 2015. gada jūlijā, iespējams, gaidāmi galēji laikapstākļi – ļoti, ļoti karsts, spēcīgas lietusgāzes... Tas, kas saistīts ar klimatu –vispārākajā pakāpē. Jūlijā cilvēkus var pārņemt sajūta, ka gribētos cerēt un kaut ko gaidīt, bet kāds no malas it kā uzsit ar āmuriņu pa pirkstiem – vēl nav laiks! Piemērots mēnesis bērna ieņemšanai.

Augusts

Šajā mēnesī gaidāmi pārsteigumi. Apstākļi neļaus nopelnīt – medni kokā varēs saskatīt, bet zīle rokā nedosies. Vienkārši sakot, bizness uzkārsies. Un to nevarēs pat paredzēt, līdzīgi kā notika, piemēram, 2014. gadā sadarbībā ar Ukrainu. Laulībām piemērots, pat veiksmīgs laiks.

Septembris

Latvijai karmisks mēnesis. Septembrī vai šim mēnesim tuvākajā laikā var notikt valstij būtiskas, izšķirošas pārmaiņas. Neba pirmo reizi valdība krīt, bet cerēsim, ka kardinālas pārmaiņas uz valstsvīriem un valstssievām neattieksies. Valsts mērogā pārsteidzīga rīcība var izrādīties liktenīga, tas gan.

Oktobris

Piemīt līdzīga vibrācija kā 2015. gada pirmajam mēnesim. Cilvēku izjūtas un notikumi varētu būt līdzīgi. Piemērots mēnesis garīgām praksēm un sevis attīstībai. Laiks, kad vajag apstāties līdzšinējā skrējienā un padomāt par vērtību sistēmu, jo visu pasaules naudu nekad nevarēs nopelnīt. Piemērots mēnesis, lai sāktu mācīties kursos vai uzsāktu ziemas studijas.

Novembris

Šis mēnesis līdzīgs 2015. gada februārim.

Decembris

2015. gada decembris būs harmoniskāks un mudinās uz atslābināšanos un relaksāciju atšķirībā no 2014. gada decembra, kad gribējās ballēties un izklaidēties. 2015. gada nogali cilvēki vēlēsies pavadīt mājās, kopā ar tuviem draugiem, nevis burzmā un skaļumā.