Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

ASTROLOĢIJA: Decembra horoskops visām zodiaka zīmēm

© f64

Kāds gada pēdējais mēnesis būs katram no mums?

AUNS

Jā­gā­dā par sirds­mie­ru un dvē­se­les har­mo­ni­ju. At­lie­ciet pie ma­las ik­die­nas rū­pes un pie­vēr­sie­ties se­vis sa­kār­to­ša­nai. Dar­ba fron­tē īpa­ši pa­nā­ku­mi nav gai­dā­mi, drī­zāk gan jā­pār­var kā­di šķēr­šļi un grū­tī­bas. Tie­ši tā­pēc jā­da­ra lie­tas, kas uz­la­bo omu un dod ie­spē­jas at­pūs­ties. Sa­tie­cie­ties ar drau­giem, ap­mek­lē­jiet pa­sā­ku­mus un, ja ie­spē­jams, ga­du­mi­jas brīv­die­nās do­die­ties tā­lā­kā ce­ļo­ju­mā.

VĒR­SIS

Kār­to­ja­mi da­žā­di lie­tiš­ķie jau­tā­ju­mi. Va­rat ri­si­nāt sa­ru­nas ban­kās, kār­tot da­rī­ša­nas ie­stā­dēs un sa­tik­ties ar po­ten­ci­āla­jiem da­rī­ju­ma par­tne­riem. Sa­ru­nas ne­vir­zī­sies ātr­i, bet so­lās būt aug­lī­gas. Darbs pra­sīs ener­ģi­ju, un, ak­tī­vi ro­so­ties, var iz­do­ties re­ali­zēt ie­plā­no­to. Svēt­ku lai­ku pa­va­diet ko­pā ar sa­vē­jiem. Tel­pu ro­tā­ša­na un ko­pī­ga mal­tī­tes ga­ta­vo­ša­na sa­lie­dēs un dos po­zi­tī­vas emo­ci­jas.

DVĪ­ŅI

Die­nas ri­tēs ne­mie­rī­gi, un jūs at­ra­dī­sie­ties sa­bied­ris­ko no­ti­ku­mu epi­cen­trā. Tik­ša­nās ar drau­giem, pre­zen­tā­ci­jas un kor­po­ra­tī­vie pa­sā­ku­mi. Ne­at­sa­kie­ties no līdz­da­lī­bas svēt­ku pa­sā­ku­mu rī­ko­ša­nā nedz dar­ba­vie­tā, nedz drau­gu kom­pā­ni­jā. La­bi ju­tī­sie­ties, zi­not, ka līdz­ās ir sa­vē­jie, ar ko da­lī­ties sva­rī­gā­ka­jā un sa­pras­ties no pus­vār­da. Nav pie­mē­rots laiks kre­dīt­jau­tā­ju­miem vai lī­zin­ga pir­ku­miem.

 

VĒ­ZIS

Aize­jo­šā ga­da pē­dē­jā mē­ne­sī dar­ba būs pār­pā­rēm. Vē­lē­sie­ties pa­veikt pēc ie­spē­jas vai­rāk un rai­tāk, lai ar mie­rī­gu sir­di va­rē­tu pa­va­dīt svēt­ku lai­ku. Viss ies no ro­kas, un jūs pa­gū­siet iz­da­rīt ie­sāk­to un pat iz­vei­dot jaun­us kon­tak­tus nā­kot­nei. Tā­pat arī va­rat sa­kār­tot da­žā­dus lie­tiš­ķos jau­tā­ju­mus ie­stā­dēs. Svēt­kus svi­niet ko­pā ar ģi­me­ni un tu­viem cil­vē­kiem, bet ne­pār­spī­lē­jiet ar dā­va­nām.

 

LAU­VA

Iz­vēr­tē­ša­nas laiks. Pār­do­mā­siet pa­veik­to un no­ska­ņo­sie­ties jaun­iem sa­snie­gu­miem. Prā­tā nāks la­bas ide­jas un vie­das at­zi­ņas. Va­ja­dzē­tu pa­do­māt par re­dzes­lo­ka pa­pla­ši­nā­ša­nu un mā­cī­bām. Ir vērts pa­pil­di­nāt zi­nā­ša­nas un ap­gūt pa­pil­du pie­re­dzi. Ak­tu­ali­zē­sies sirds­lie­tu tē­ma. Ja esat ar kā­du ko­pā, sa­rī­ko­jiet sev mī­ļus un omu­lī­gus ga­du­mi­jas svēt­kus. Brī­va­jiem ļau­dīm ie­spē­ja­ma ie­pa­zī­ša­nās.

JAU­NA­VA

Vēr­tē­siet aiz­va­dī­ta­jā ga­dā pa­veik­to un do­mā­siet par nā­kot­ni. At­ro­diet lai­ku, lai mie­rī­gi pa­bū­tu vie­nat­nē un sa­kār­to­tu do­mas. Dar­bā vēl būs ga­na daudz pie­nā­ku­mu, kas pa­ņem ener­ģi­ju. Ja čak­li past­rā­dā­siet, ar pa­veik­to bū­siet ap­mie­ri­nāts. Svēt­kus svi­niet mā­jās. Ģi­me­nes lo­kā dzirk­stīs daudz po­zi­tī­vu emo­ci­ju. Vi­si ko­pā ar ie­dves­mu ro­tā­siet tel­pas, dar­bo­sie­ties vir­tu­vē un klā­siet svēt­ku gal­du.

SVA­RI

Sva­rī­ga ģi­me­nes tē­ma. Ie­spē­jams, va­ja­dzēs kā­dam no mā­ji­nie­kiem pa­lī­dzēt ar pa­do­mu vai prak­tis­ki. Ja tas iz­do­sies, būs gan­da­rī­jums un dvē­se­les miers. Svēt­ku brīv­die­nās va­rat ie­plā­not tā­lā­ku ce­ļo­ju­mu. Bet kā­dam ār­zem­ju tē­ma var sa­sais­tī­ties ar pro­fe­si­onā­lām ie­spē­jām. Ja pa­lik­siet mā­jās, no dar­ba pie­nā­ku­miem va­ļā ne­tik­siet. Var pat ga­dī­ties, ka arī svēt­kos jā­pas­trā­dā. Esiet pre­cīzs un ne­pie­ļau­jiet kļū­das.

SKOR­PI­ONS

Ga­du­mi­ja tu­vo­jas ar jo­ni, un jā­pas­pēj vēl tik daudz pa­veikt. Kon­cen­trē­jie­ties sva­rī­gā­ka­jam un ne­pie­ļau­jiet, lai kaut kas vai kāds iz­jauc jū­su plā­nus. Par pār­mai­ņām, ko ne­spē­jat ie­tek­mēt, pār­lie­ku ne­sa­trau­cie­ties. Gan vē­ji no­rims un viss ie­ies sa­vās slie­dēs. Ie­spē­ja­mas lie­tiš­ķas sa­ru­nas, kas vai­na­go­jas ar ie­ne­sī­gu vie­no­ša­nos. Prie­ku sa­gā­dās dā­va­nu ie­gā­de sa­viem mī­ļa­jiem.

STRĒL­NIEKS

Ju­tī­siet spē­ku pie­plū­du­mu un vēl­mi dar­bo­ties. Šis ir īs­tais brī­dis, lai sa­lik­tu pun­ktus uz i un do­tos tā­lāk. Vieg­li vei­do­sies kon­tak­ti, no jums sta­ros pie­vil­cī­ba, un at­vēr­sies ceļš uz cil­vē­ku sir­dīm. Kā­da tik­ša­nās var iz­rā­dī­ties pa­vi­sam īpa­ša, ar tāl­ejo­šu tur­pi­nā­ju­mu. Svēt­ku lai­kā esiet pēc ie­spē­jas vai­rāk ko­pā ar mī­ļo­to cil­vē­ku, sa­gā­dā­jiet viens ot­ram jau­kas dā­va­ni­ņas un mī­ļus pār­stei­gu­mus.

ME­ŽĀ­ZIS

Pār­do­mas par dzī­vi un maz­liet sen­ti­men­tā­las no­ska­ņas. Prā­to­siet par to, ko sa­vā ik­die­nas rit­mā va­rē­tu mai­nīt – kas da­rām ci­tā­dāk un la­bāk. Pa­da­lie­ties iz­jū­tās ar tu­vi­nie­kiem, vi­ņu at­balsts un sa­prat­ne būs ļo­ti sva­rī­ga. Svēt­kos arī esiet ko­pā ar sa­viem mī­ļa­jiem. Sa­rī­ko­jiet ģe­ne­rāl­tī­rī­ša­nu, iz­ro­tā­jiet tel­pas, pa­ga­ta­vo­jiet gar­du mal­tī­ti un sa­rū­pē­jiet dā­va­nas. Jūs ta­ču zi­nāt, kā ie­prie­ci­nāt sa­vē­jos.

ŪDENS­VĪRS

Sa­bied­ris­ki ak­tīvs laiks. Tik­siet aici­nāts uz sa­vie­sī­giem pa­sā­ku­miem, pre­zen­tā­ci­jām vai bal­lī­tēm. Iz­ejot sa­bied­rī­bā, iz­vei­do­siet no­de­rī­gus lie­tiš­ķos un pri­vā­tos kon­tak­tus. Past­āv arī ie­spē­jas ie­pa­zī­ties ar jau­ku, sim­pā­tis­ku cil­vē­ku, kam ir no­zī­me turp­mā­ka­jā dzī­vē. Nau­das lie­tās gan jā­būt ap­do­mī­gam, jo var ras­ties ju­kas un ne­skaid­rī­bas. Tā­pat jā­sar­gās pār­lie­ku iz­tē­rē­ties par dā­va­nām.

ZI­VIS

Jā­gā­dā par op­ti­mis­mu un jā­vel­tī pie­tie­ka­mi daudz lai­ka at­pū­tai. Pirms svēt­kiem daudz būs daudz dar­ba un var pār­ņemt iz­tuk­šo­tī­bas iz­jū­ta. Rū­pē­jo­ties par ci­tiem, vien­mēr pa­tu­riet prā­tā, ka arī se­vi ir jā­mīl. Prie­ku sa­gā­dās dā­va­nu gā­dā­ša­nas pro­cess. Rū­pī­gi pār­do­mā­siet, kā ie­prie­ci­nāt kat­ru jums tu­vo cil­vē­ku. Pie­mē­rots laiks ce­ļo­ju­mam, ja ie­spē­jams, at­zī­mē­jiet svēt­kus kā­dā tā­lā­kā zem­ē.