Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Apgrūtināta braukšana ir Ainažu virzienā

© f64

Va/s Latvijas Valsts ceļi informē, ka šorīt Vidzemē vietām nedaudz snieg. Gaisa temperatūra no -6ºC līdz +1ºC. Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi, šodien ievērojami nokrišņi nav gaidāmi.

Šobrīd Latvijā braukšanas apstākļi pa valsts autoceļiem kopumā ir apmierinoši. Apgrūtināta braukšana ir Ainažu virzienā ceļa posmā Lilaste - Ainaži un Siguldas virzienā ceļa posmā Rīga – Vangaži, kur uz brauktuvēm veidojas apledojums.

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu vietām Rīgas un Limbažu apkaimēs.

Va/s Latvijas autoceļu uzturētājs veic ceļu pretapledojuma apstrādi slidenajos posmos. Uzturēšanas darbos šobrīd iesaistītas 12 ziemas dienesta tehnikas vienības.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, aicinām autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.

Plašāka informācija par aktuālajiem braukšanas apstākļiem, konkrēto ceļu posmu uzturēšanas klasēm, kā arī ceļu ziemas uzturēšanas organizāciju un īpatnībām ir pieejama www.lvceli.lv un zvanot pa diennakts informatīvo bezmaksas tālruni 80005555.