Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Jaunietis kopmītnēs apzog savus istabas biedrus

Otrdien ap pulksten 17:00 Rīgas Zemgales iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādām kopmītnēm Ziepniekkalnā, kur notikusi zādzība.

Trīs jauni vīrieši ziņoja, ka jau kādu laiku no viņu kopmītņu istabiņas ik pa laikam pazūd nauda. Jaunie vīrieši par naudas zādzību sāka turēt aizdomās savu ceturto istabas biedru.

Jaunieši nolēma atmaskot savu istabas biedru, veicot eksperimentu. Proti, visiem četriem jauniešiem bija tikai viena atslēga no istabiņas, tādēļ trīs cietušie jaunieši kopā devās laukā no istabiņas, atstājot aizdomās turamo vienu pašu. Atgriežoties dzīvesvietā, jaunieši pamanīja, ka atkal pazudusi nauda, tādēļ nekavējoties izsaukuši policiju.

Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja notikušā apstākļus un aizturēja 1993. gadā dzimušu vīrieti, kurš periodiski apzadzis savus istabas biedrus.

Par zādzību ir uzsākts kriminālprocess. Aizturētajam par istabas biedru apzagšanu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.