Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Stopiņu novadā ar automašīnu nobrauc jaunieti

© F64

Vakar Stopiņu novadā ar automašīnu notriekts jaunietis, kurš notikuma vietā miris.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā, 1990.gadā dzimis automašīnas "VW Passat" vadītājs uz apvedceļa Baltezers-Saulkalne uzbrauca gājējam, 1996.gadā dzimušam jaunietim, kurš notikuma vietā mira.

Savukārt Rīgā, Ilūkstes ielā, 1957.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "VW Passat", braucot atpakaļgaitā, uzbrauca gājējai, 1968.gadā dzimušai sievietei, kura pēc negadījuma tika nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Jaunciema gatvē, 1975. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu BMW izraisīja sadursmi ar pretim braucošo automašīnu "Hyundai", kuru vadīja 1963.gadā dzimusi sieviete. Sadursmes rezultātā automašīna "Hyundai" sadūrās arī ar blakus esošo automašīnu BMW, kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas "Hyundai" vadītāja, kā arī viena no automašīnu pasažierēm - 1958.gadā dzimusi sieviete. Abas cietušās tika nogādātas slimnīcā.

Tikmēr Gulbenes novada Beļavas pagastā 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru ar sakabi, netika galā ar tā vadību un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo automašīnu "Mercedes Benz", kuru vadīja 1986.gada dzimis vīrietis. Pēc negadījuma automašīnas "Mercedes Benz" vadītājs tika hospitalizēts.

Raunas novadā, uz autoceļa Cēsis-Rauna, 1968.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel Astra" nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Pēc negadījuma vīrietis tika nogādāts slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka vakar agrā pēcpusdienā Kuldīgas novada Padures pagastā avarēja nepilngadīga jaunieša stūrēta vieglā automašīna, kura pēc negadījuma aizdegās. Avārijā cieta četri pusaudži - divas meitenes un divi puiši - kuri tika nogādāti slimnīcā.

Kā liecina VP apkopotā statistika, aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 127 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir krietni vairāk, nekā vidēji ikdienā. Tomēr cietušo skaits nav ievērojami lielāks par citām dienām - deviņās avārijās cietuši pavisam 12 cilvēki. Viens cilvēks arī gājis bojā.

Rīgas reģionā vakar reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē - 14, Vidzemē - 12, Kurzemē - 11, bet Zemgalē - desmit negadījumi.