Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

"Aerodium" vēja tuneļa uzlabošanas darbu laikā iet bojā strādnieks

© F64

Šodien vēlā pēcpusdienā "Aerodium" vēja tuneļa uzlabošanas darbu laikā Siguldā bojā gājis pakalpojuma sniegšanas uzņēmuma darbinieks, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Līga Gablika.

Pēc negadījuma vēja tunelis uz izmeklēšanas laiku tika slēgts.

Kā skaidro uzņēmumā, vēja tunelis šodien bija slēgts uzlabošanas darbu veikšanai. Pēc negadījuma nekavējoties tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, tāpat par negadījumu nekavējoties tika paziņots policijai. Patlaban kompānijas pārstāvji sadarbojas ar visām atbildīgajām iestādēm, lai noskaidrotu negadījuma norises apstākļus.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis, policija šovakar saņēma izsaukumu no "Aerodium" darbiniekiem, kuri ziņoja, ka viņu apkalpojošā uzņēmuma tehniskais darbinieks gājis bojā, veicot tehniskos uzlabošanas darbus.

Bojā gājušais ir 1985.gadā dzimis Polijas pilsonis, kurš dzīvoja un strādāja Latvijā. Negadījums noticis propellera apkopes laikā. Precīzu apstākļu noskaidrošanai ir sākts kriminālprocess. Policija sadarbojas arī ar Valsts darba inspekciju. Tās pārstāvjus uz notikuma vietu bija izsaukuši "Aerodium" darbinieki.

"Aerodium Technologies" dibināta 2012.gada 23.augustā.