Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Grāvers, Vētra, Pauniņš, Kivičs, Grigalis pret politiķiem - kurš kuru?

© f64

Populāri Latvijas mūziķi un mākslinieki izaicina politiķus ledus cīņai.

Šo sestdien, 20.septembrī plkst. 18:00 Piņķu Inbox ledus hallē uz ledus ir gatavi doties tādi populāri mūziķi un mākslinieki kā Aigars Grāvers (Jumprava), Normunds Pauniņš (grupa "Otra Puse"), Ralfs Eilands (grupa "PER"), Kaspars Bindemanis (multimākslinieks), Andris Kivičs (mūziķis), Andris Ērglis (mūziķis), Jānis Žilde (grupa "Satellites LV"), Varis Vētra (mūziķis), Māris Grigalis (mūziķis un TV personība), Ikars Ruņģis (grupa "Pērkons"), Aigars Bikše (mākslinieks), Mārtiņš Burkevics (grupa "The Hobos"), Aivars Gudrais (mūziķis), Arnis Slobožaņins (grupa "Dabasu durovas"), Mareks Ameriks (grupa "Satellites LV") un Jānis Lērums (grupa "5Ms").

Mūziķu un mākslinieku komandas trenera lomā iejutīsies populārais hokejists, aizsargs, bijušais Latvijas hokeja izlases dalībnieks, sporta spēļu komentētājs Oļegs Sorokins, bet politiķu komanda startēs bijušā vārtsarga, trenera un LHF veterānu komitejas priekšsēdētāja Ulda Opīša vadībā. Savukārt par jautrību spēles starplaikos rūpēsies pasākuma vadītājs Kaspars Upaciers (Ufo).

Dalību hokeja spēlē ir apstiprinājušas teju vai visas vadošās (un ne tikai vadošās) partijas; īsi pirms spēles uzzināsim, kuri no deputātu kandidātiem ir piekrituši pieņemt sportisko izaicinājumu un ir gatavi godam pārstāvēt savus vēlētājus nedaudz aktīvākā ampluā, kā ierasts.

Aigars Grāvers, spēles idejas iniciators, ir pārliecināts, ka draudzības mačs ir kas vairāk kā sportiska aktivitāte: "Pirmkārt, šī pasākuma mērķis ir kārtējo reizi apvienot un saliedēt mūziķus un māksliniekus, kuri diendienā nodarbojas ar citām lietām, kurās ne vienmēr ietilpst "kaulu izstaipīšana" adrenalīna piesātinātā gaisotnē. Otrkārt, spēles uzdevums ir ko vairāk uzzināt par šībrīža politiķiem, "pavērt viņus vaļā" un palūkoties, kas lācīšiem ir vēderā. Jo tieši tāds taču ir spēles efekts - viss viens, vai tas ir šahs vai bokss - atklāt cilvēka īsto dabu! Un es esmu bezgala priecīgs, ka mūsu aicinājums ir radis atsaucību!"