Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Policija: automašīnu spoguļi, riepu diski, parkošanās sensori gaida savu īpašnieku

© Valsts Policija

Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma informāciju par vīrieti, kurš kādā dzīvoklī Bauskas ielā regulāri tirgo narkotiskās vielas. Par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu tika sākts kriminālprocess. Tā ietvaros, pārbaudot saņemto informāciju, policijas darbinieki devās uz zvanītāja norādīto adresi. Mājokļa iemītnieki neatsaucās policijas lūgumam atvērt durvis, tādēļ notikuma vietā ieradās Speciālo uzdevumu vienības darbinieki, kuri, izmantojot speclīdzekļus, iekļuva dzīvoklī un aizturēja 1977. un 1981. gadā dzimušus vīriešus.

Kratīšanās laikā policisti dzīvoklī atrada 0,1 gramu heroīnu, munīciju un zagtus automašīnu spogulīšus, parkošanās sensorus, automašīnu riepu diskus, kā arī mobilos telefonus.

Identificējot aizturēto vīriešu personības, policisti noskaidroja, ka abi vīrieši jau vairākas reizes sodīti par zādzībām, kā arī par narkotisko vielu nelikumīgu apriti.

Šobrīd 1977. gadā dzimušajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis –apcietinājums, savukārt 1981. gadā dzimušajam vīrieti piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki jau vairumam zagto mantu ir atraduši īpašniekus, tomēr daļa mantu vēl gaida savus īpašniekus. Tādēļ, ja kādu no attēlā redzamajiem priekšmetiem atpazīsti kā savu, zvani uz tālruņa numuriem: 67070800 vai 67070840.