Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Suņukam Mārcītim meklē jaunus saimniekus

© Ulubele.lv

Biedrība dzīvnieku pansija "Ulubele" meklē saimniekus četrus mēnešus vecam brašam suņu puikam Mārcītim, kurš veiksmīgi izveseļojies. "Viņš ir Čadiņas dēls - sunītes, kuras mazuļiem lūdzām palīdzību, jo bija uzbrucis nelabais vīruss. Mazo Mārcīti tas praktiski neskāra, jo viņš jau dzīvoja atšķirti no mammas - šķību galviņu, nekoordinētām kustībām. Dakteri neko nesolīja," raksta

Ulubeles komanda, kad vien bija laiks, ņēma mazo klēpī un masēja muguriņu, bet Mārcītim esot bijusi nepieciešama nedalīta uzmanība un mājas. "Ulubeles" profesionālā un mīļā kucēnu aukle Andra toreiz rūpējās par Krustpils ielā pamestajiem suņa bērniem, taču laimīgā kārtā skaistās suņu meitenes ātri atrada saimniekus un Andra atbrauca pēc Mārcīša.

Kad pēc mēneša Andra ieradusies Līčos, lai kucēnu sačipotu, pārsteidzis kucēna veselīgais izskats un dzīvesprieks. Mazais kunkulis, kurš satilpa cilvēka plaukstā un mums sacīja, iespējams, ka viņš pat neaugs, bija trīskāršojis savus izmērus. Kažoks spīdēja un galviņa turējās braši un taisni.

Tagad četrus mēnešus vecais Mārcītis ir gatavs satikt savu cilvēku, ar interesi apgūt jaunas vietas un jaunas zināšanas. Viņš būs vidēja auguma, bet liels, liels un saulains mīlulis. Par iespēju adoptēt mazo pasaules izzinātāju, zvani Ulubeles audžumammai Andrai - 29356454.