Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Piecu bērnu māmiņa un mazuļi ugusngrēkā zaudē māju

© tv3

Kāda daudzbērnu ģimene Murmastienē, kurā aug trīs meitenes un divi puikas, aizvakar ugunsgrēka rezultātā palika bez pajumtes. Tikai šodien ģimene sākusi atgūties no pārdzīvotā un meklēt iespējas sākt dzīvi no jauna.

Par laimi visi ģimenes locekļi no uguns briesmām izglābušies, tomēr liesmās sadegusi ģimenes māja un teju visa iedzīve, kā arī ģimenes mīlulis – kaķis.

„Es katram bērniņam skrēju pakaļ un katru ķēru pie rokas, bet es taču nevaru visus četrus saturēt. Viens tur skrien, cits ūdeni lej, bet man taču visi jādabon ārā,” stāsta bērnu māte Andra. Tā kā lielā māja ir nodegusi un izmantot, bērni un vecāki ir palikuši bez pajumtes. „Viss mans mūža darbs nodega praktiski pusstundas laikā,” TV3 raidījuma Degpunktā žurnālistiem stāsta ģimenes galva Ainārs, kurš vēl īsti nav atguvies no šoka.

Šobrīd bērniņi ar vecākiem apmetušies pie vecmāmiņas, tomēr tas ir īslaicīgs risinājums, jo septiņu cilvēku izmitināšana nav viegls darbs. Tādēļ ģimene lūdz līdzcilvēkiem palīdzību, ziedojot uz labdarības numuru 90006385.